Økologisk makeup

Giveaway: Vind fiskeolie!

Julen er jo hjerternes fest, men passer du egentlig godt nok på dit hjerte? Der er mange ting du kan gøre for at øge din sundhed på hjertefronten med blandt andet regelmæssig motion, sund kost og rigtig gættet; omega-3 fedtsyrer!

På min Instagram er der en giveaway, hvor du kan vinde en pakke, der går lige i hjertet!

Konkurrencen er sponseret

Omega 3 er vigtigt for hjertefunktionen, det sænker blodtrykket og modvirker betændelse i kroppen. Du kan få omega-3 fedtsyrer fra flere kilder, men langt de fleste danskere får langt fra nok. Du finder omega-3 i blandt andet fede fisk, men spiser du ikke animalske produkter, kan du lede efter plantekilder til både omega-3 og omega-6, som også er gode flerumættede fedtsyrer, eksempelvis hørfrø og valnødder.

Du kan vinde en vaskeægte gave til hjertet i form af Futura produkter med Fiskeolie 1000, Fiskeolie m/ingefær og en fiskeolie m/kalk. Læs mere om produkterne HER.

Den heldige vinder af min giveaway skal finde ovenstående billede på min instagram (annawarringtondk), synes godt om og skrive en kommentar om, hvorfor fiskeolie lige er sagen. Vinderen findes onsdag kl 16.

Er du vild med konkurrencer? Husk at min adventsgiveaway her på bloggen stadig kører, hvor jeg vinder en vinder i morgen kl 12. Du kan vinde sukkerfri lækkerier fra ISIS- uden tilsat sukker, som er perfekt til julehyggen! Deltag HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Økologisk makeup