Åh... Tømmermænd!

Inspiration til skulder træning

Er du blevet træt af altid at lave de samme øvelser hver gang, du træner dine skuldre? Jeg elsker selv skulder træning, da der næsten ikke skal nogle kilo til, før musklerne brænder på den helt rare måde. Meeen… Jeg er ved at være lidt træt af de gode gamle front og side raises må jeg indrømme, så det var godt at min træner Michael Kayser havde en lækker lille ny øvelse i ærmet sidst der stod skulder træning på programmet.

Mit forløb med Michael er sponseret til bloggen

Denne øvelse er super simpel og kan både udføres i træningscenteret eller derhjemme til en god gang hjemmetræning her i juleferien.

Du tager simpelthen nogle små vægtskiver eller håndvægte og kører henholdsvis med og mod uret med dine håndflader pegende først op og derefter ned. Det ser nemt ud, men er overraskende svært at holde skuldrene lige i hele øvelsen, da den stiller krav til de små, stabiliserende muskler, som man (læs: jeg) ikke bruger særlig tit. Den er særlig god at slutte din skulder træning af med, da du så får et dejligt lille pump i dine små (eller store) skuldre!

Jeg har efterhånden trænet med Michael i næsten tre måneder og lært rigtig meget om nye former for bevægelse, ikke kun styrketræning, men bevægelsestræning. Hvis du mangler nye tips til bentræning kan du klikke HER, HER eller HER og hvis armene skal tæskes kan jeg anbefale denne onde lille tricpessag lige HER

Skal du i form efter nytår kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Michael Kayser. Men advarsel; han beskæftiger sig kun med holdbare løsninger, der bygger din krop op. Så hvis du leder efter et quckfix i form af en lynkur uden med mad og kun med cardio, som du kan droppe igen til februar, så er han nok ikke den rette.

 Kontakt ham på mail: mk@kayserfitness.dk eller Facebook HER

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Åh... Tømmermænd!