Hvad er det vi stemmer om?

Sund & Grøn aftensmad!

Skal du have noget lækkert til aftensmad? Har du endnu ikke været ude og købe ind, så lad mig foreslå en sørens lækker ret, som du kan servere for langt de fleste gæster.

Aftensmad skal gerne være sundt, nemt og lækkert på hverdage, synes jeg. Det er i hvert fald ikke på en torsdag aften, at jeg gider eksperimentere med alverdens sjove tilberedningsmuligheder eller fancy, nye ingredienser.

Her den anden dag faldt jeg over et økologisk Savoy-kål i Kvickly til en god pris, så det dikterede dagens aftensmad. Vanen tro havde jeg nemlig falafel liggende i fryseren, og der var også en rest torskefrikadeller fra dagen før.

Det var nu oplagt, at der skulle wraps på bordet!

Savoy kål er lidt sejere i konsistensen end spidskål, så skræl dem forsigtigt af i hele blade, og giv dem et hurtigt opkog, men lad dem ikke koge mere end få sekunder. De skal bare blive en smule bløde, men gerne beholde lidt knas.

vege2

Brug de smarte (helt naturligt glutenfri og lowcarb, hvis man går op i den slags) blade som wraps til dine falafer, fiskefrikadeller eller hvad du har af rester. Fyldet kan varieres i det uendelige, så det er en oplagt mulighed for at bruge rester fra køleskabskuffen.

Er du mere sulten end hvad sådan en (ellers lækker) kålwrap kan tilbyde? Så prøv at lave en æggewrap, som smager genialt både kold og varm, til aftensmaden eller i madpakken.

Opskriften på sådan en fætter finder du lige HER

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvad er det vi stemmer om?