10 fitnesstyper du helt sikkert har mødt

Træner du kun for at se godt ud?

Styrketræning har ry for at være en egoistisk sport, hvor folk kun går op i hvordan de ser ud. Men kan det virkelig passe? Er alle os i fitnesscentrene i virkeligheden bare narcissistiske og selvbevidste wannabe muskelbundt, som aldrig helt bliver tilfredse med vores spejlbillede?

Fitnessverden, bredt forstået, kan givetvis være en smule fikseret på udseende. Ikke at der er noget galt med at ville forbedre sin krop eller gå op i sin krop. Det gør jeg også selv og ser intet problem i, at arbejde for en krop jeg har det godt i. Og jeg føler mig da også bedst tilpas, når jeg føler mig smækker lækker.

MEN; det er sgu da trist hvis træning udelukkende handler om udseende, er det ikke? Måske kan vores opfattelse af styrketræning (og endda måske også os selv) ændres, hvis vi tænker formålet med vores træning ikke “bare” er vægttab, større booty eller slankere talje. Hvis vi mentalt omstiller vores tankegang, bare en lille smule, og fokuserer på teknik, styrke, bevægelighed og selve følelsen fra træningen, så sker der måske noget andet…

Min træner (som sponserer et forløb til mig) Michael Kayser, har startet et projekt sammen med en række andre dygtige trænere, som gør op med træning som noget, der kun handler om at se godt ud.

De starter en bootcamp efter nytår, som ikke handler om sixpacks eller vægttab, men om bevægelse og funktion. Det handler om performance!

“Vi gør op med æstetikbaseret træning og fokuserer 100% på performance. Vi vil gøre dig stærkere, hurtigere, mere eksplosiv, mere udholdende og, ikke mindst, øger din selvtillid – kort sagt: vi giver dig muligheden for at blive den bedste, mest atletiske version af dig selv!”

Tilmelder du dig deres performancebaserede bootcamp får en 8 ugers intensiv bootcamp med 2 ugentlige holdtræninger, individuelt planlagt træningsforløb tilpasset til den enkeltes niveau og lukkede træninger i Performance Institute, hvor der er hele 4 personlige trænere til rådighed – hver gang! Pris: 3.200,- kr

Har du spørgsmål kan du kontakte: theperformanceinstitutecph@gmail.com. Tilmelding åbner 1.1.2016 (når du er vågnet af dine tømmermænd).

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

10 fitnesstyper du helt sikkert har mødt