Inspiration til træning: Stærke lår!

Verdens bedste vintersalat!

Det er koldt, det er mørkt og du har sikkert mest lyst til at gå i hi de næste par uger med varm the, pebernødder og måske en omgang risengrød eller to.

De fleste af os har nemlig lyst til sprøde, lette og friske måltider om sommeren, når vejret er godt og vi er mere udenfor, hvor vi om vinteren har lyst til tunge og varme retter. Derfor har jeg leget lidt med en efterårsfavorit fra mit køkken, og lavet sådan cirka verdens nemmeste og bedste vintersalat.

En stor portion salat

  • 1 hokkaido græskar
  • 1-2 spsk soya
  • En håndfuld græskarkerner
  • 1 pose frisk spinat
  • En peberfrugt

Start med at skylle hokkadio-græskaret godt og skær det i grove stykker. Lad bare skrællen blive på og giv det 30-40 min i ovnen ved 175 grader varmluft. Pas på med at salte det for meget, da der kommer soya på til sidst. Imens græskaret hygger sig i ovnen, skyller du salat, snitter peberfrugten i små tern og rister græskarkerner på en varm og tør pande. Når de er dejligt ristede, stiller du dem til side for at køle af og hælder soya over dem, mens du rør lidt rundt. Når græskarskiverne er bløde og rare, vender du den forsigtigt sammen med salaten og de nu salte soya græskarkerner.

Server salaten lun som en dejlig omgang tilbehør til vintermaden.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Inspiration til træning: Stærke lår!