Hjemmelavet smoothie!

10 blogindlæg om eksamen

Kalenderen viser midten af januar, og rigtig mange er ikke kun trætte fordi de er på slankekur eller ikke har flere penge tilbage på kontoen, men også fordi det er eksamenstiden. Jeg har selv været i stort set konstant “eksamens zone” siden første uge af december, så er ved at være liiidt (læs: meget) træt af bøger, kaffe og ting der skal huskes.

Som en, synes jeg selv, glimrende overspringshandling fra forvaltningsrettens herlige principper, har jeg derfor samlet de blogindlæg, jeg tidligere har skrevet om eksamen. Der er både gode råd, hvis du bliver meget nervøs før en mundtlig eksamen og så er der mine bedste bud på lækre, nemme og relativt sunde eksamenssnakcs. Alle ved nemlig, at man læser meget bedre med snacks ved hånden. Det er reglen.

soe

 1. Eksamensmad. Hvad kan du overskue at lave til aftensmad, når du faktisk ikke kan overskue noget? Her er mit bud på sund og lækker mad, der er hurtigere end takeaway…
 2. 10 gode råd til eksamen. Gode råd til nerverne, noterne og alt derimellem.
 3. En dag i mad under eksamen. Nemme og sunde måltider til de dage, hvor du har næsen i bøgerne og bagdelen placeret i kontorstolen.
 4. Hvad sker der med mig, når jeg skriver eksamen? Sjove og mærkværdige ting som jeg pludselig begynder at gøre, når jeg befinder mig i eksamenszonen.
 5. Sunde og nemme snacks til eksamen. Når du begynder at være på fornavn med din lokale bland selv slik pusher, så kan du kigge efter andre snacks her…
 6. Træning under eksamen. Hvordan du får tid og overskud til at træne, mens du har en deadline hængende over hovedet
 7. Undgå stress i eksamensperioder. Stress er meget usundt for kroppen både fysisk og mentalt. Læs gode råd til at undgå stress i kroppen, når du er ramt af opgaver.
 8. Du ved, du skriver opgave når… Der er forhåbentlig andre mig, der begynder at gøre køleskabet rent og sortere vasketøj i desperate forsøg på at slippe væk fra begreber, der ikke gider blive siddende i hukommelsen?
 9. Bud på hvordan du overlever en bacheloropgave. Gode råd til at komme igennem opgaver, der ikke bare varer en uge eller to, men flere måneder.
 10. Når intet er godt nok. Tanker om selvtillid, høje forventninger og det der med karakterer.

Til alle andre der sidder med eksamen: Held og lykke!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Åh ja, gode gamle Zahle. Den har jeg også læst på mit studie 😉 Pøj pøj med eksamen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak! 😀 Det er bestemt ikke mit yndlingsfag kan jeg afsløre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hjemmelavet smoothie!