Hvad vil du være, når du bliver stor?

Bagt banan med chokolade

En dessert, der minder om en sundere bananasplit, men uden flødeskum eller is i form af bagt banan med chokolade. En måske lidt rodet beskrivelse, men ikke desto mindre en rigtig lækker dessert!

Du tager simpelthen bare en hel banan med skræl og det hele, putter den i ovnen ved 175 grader varmluft i 5-10 minutter og venter, til bananen er helt sort. Det ser drabeligt ud, men jeg lover, at det er lækkert!

Protinella er sponseret af Bodylab og indlægget indeholder affiliatelinks

12571181_10208426457680339_2031694994_n (1)

Tag forsigtigt skrællen af bananen (den er meget varm) og læg den bløde, varme banan op på en tallerken. Smør rigeligt protinella ud over, samt knæk en håndfuld valnødder og top den af med sukkerfri chokoladesovs og nyd med en kugle vaniljeis, frisk frugt eller bare som den er.

Har du ikke protinella, kan du lave din egen chokoladetopping af kakao, dadler og hakkede hasselnødder.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvad vil du være, når du bliver stor?