Året der gik 2015 #2

Jeg er forfængelig og stædig!

Er det forkert at være forfængelig? Jeg mener det ikke, men alt med måde naturligvis… Dit liv bør, efter min mening, ikke udelukkende dreje sig om dit udseende, men at gå op i hvordan man ser ud, er det intet i vejen med.

Flere har eksempelvis spurgt hvorfor jeg startede projekt stram i farsen. Jeg var/er jo rimelig slank, relativt veltrænet og kunne da sagtens hoppe ind til et photoshoot uden videre dikkedarer. Især når jeg selv i tide og utide ævler om, at det er vigtigt at hvile i sin egen krop, finde en god balance med sundheden og blive glad for sig selv som man er.

Men… Det er bare også sådan, at jeg er ret forfængelig. There, i said it! Og det har jeg det faktisk også helt okay med. Man må sgu gerne være forfængelig ind i mellem! Jeg har intet problem med at gå i Netto i natbukser uden makeup eller vise min krop i omklædningsrummet efter en kæmpe pose bland selv slik. Min selvtillid og mit selvværd har det også ganske fint. Jeg finder glæde i mange forskellige ting i livet og tænker bestemt ikke kun på mit udseende, men jeg finder altså også stor glæde i, at føle mig flot.

Jeg er også jævnt stædig.  Jeg kan godt lide at sætte mig selv mål og udfordringer. Nu er jeg desværre født med en lunefuld krop, der ikke altid samarbejder med mig. Derfor har jeg svært ved at sætte store træningsrelaterede mål, men jeg kan sætte mig små mål. Derfor synes jeg, at mindre trænings eller kostrelaterede mål, er sjove og udfordrende.

Jeg havde faktisk endnu et photoshoot for et par uger siden, der forhåbentlig giver et spændende resultat. Min træning er blevet passet helt som den plejer med 2-3 gange full body træning om ugen, da min krop pt ikke kan holde til mere, men jeg har været forbi en dygtig stylist og fået lagt noget lækker makeup. Det betyder nemlig noget, for mig, at jeg føler mig godt tilpas i min krop. Det kan jeg naturligvis gøre både med og uden makeup, men jeg har det nu engang bedst, når jeg føler mig sund, stærk OG attraktiv.

Bikinifitness blev desværre ikke et realistisk mål for mig og min krop (læs om mine tanker med konkurrencer HER), men derfor stopper jeg ikke med at sætte mig selv andre mål!

Hvad er dine tanker om forfængelighed? Hvornår har du det godt i din krop?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Klara

  Lige præcis. Der er intet i vejen med at være forfængelig, og det er nok i virkeligheden en helt naturlig del af det at være menneske. Som med alt andet, handler det bare om, at det ikke skal tage overhånd – så går man simpelthen glip af for mange andre gode ting i livet. Men dermed ikke sagt at det at føle sig pæn, ikke er én af dem…

  Klara, http://klarajanina.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Vi er ganske enige Klara, tak for din kommentar og hav en dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Året der gik 2015 #2