10 blogindlæg om eksamen

Jeg skal være opvarmer til fitness konkurrence!

Hvad har jeg til fælles med spraytan, silikonebryster, riskiks og store biceps? Svaret er, den sidste weekend i marts. Dér befinder jeg mig i Herning, da Dansk BodyBuilder og Fitness Forbund afholder fitnesskonkurrencen Danish Open. Min tidligere træner og gode veninde Amanda Louise stiller op i bikinifitness og jeg er så heldig, at jeg skal være hendes opvarmer.

Men hvad laver sådan en opvarmer til en fitnesskonkurrence, tænker du måske?

Altså udover at bistå Amanda med alle de riskiks hun kan spise, så hun ser dejligt tør og stærk ud på scenen, så skal jeg primært være hendes organisator. Der er nemlig 100 små ting, som der skal holdes styr på i dagene op til selve konkurrencen. Og eftersom at atleterne selv er drænet for væske, energi og overskud, så er det rart med en opvarmer der er frisk i hovedet til at holde styr på spraytan-tider, programmet på dagen og alt det praktiske.

For en kontrolfreak som jeg selv, der ELSKER at lave lister, så er denne opgave noget nær ideel. Billede ovenfor er taget efter Loaded Cup, hvor Amanda stillede op i foråret. Her får hun sig en velfortjent proteinbar efter scenen.

Fitnesskonkurrencer giver et indblik i en slags parallelvirkelighed, hvor det er helt normalt at være halvnøgen flere hundrede mennesker sammen, der ikke har spist sig mætte i flere måneder. Det handler om dedikation, perfomance og passion til en sport, som min krop desværre ikke kan være en del af, men jeg glæder mig til at heppe på Amanda og opleve hele atmosfæren backstage.

Man kan sige meget om fitnesskonkurrencer og det kan diskuteres herfra til næste juleaften om det er sundt/usundt/ekstremt, men jeg har stor respekt for den viljestyrke, som atleter udviser og kan godt sætte mig ind i det fede ved at opnå et mål på den måde. Men, jeg glæder mig nu også til at kunne spise mig igennem weekenden og bare heppe på de flade maver fra sidelinjen.

Ses vi i Herning?

   

2 kommentarer

 • Mette

  Ej hvor fedt at du skal det. Kan godt forstå du glæder dig 🙂
  Og ja, måske ses vi i Herning. Går dog ud fra Amanda stiller til Danish open? Jeg er newbie, så stiller i Bodyfitness junior +163 cm til Newcomers 🙂 Har aldrig oplevet et sådan stævne før, og kender ikke rigtigt nogen indenfor den branche, så det skal nok blive sjovt, og anderledes (og hårdt!!), men det er mest op til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor lyder det bare spændende Mette! Jeg ved ikke om jeg får tid til at se nogle til newcomers, men for søren hvor ønsker jeg dig held og lykke på scenen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 blogindlæg om eksamen