Giveaway: Vind en spritny SodaStream power!

Om at have en dårlig dag

Slår du dig selv i hovedet med dårlig samvittighed, hvis du har en dårlig dag? Det kan være at du ikke præsterer så godt som du “burde” til træning, at du ikke får svaret godt nok på spørgsmålene i den mundtlige eksamen eller måske har du bare brændt aftensmaden på igen.

Uanset hvad der sker, kan vi alle have en dårlig dag. Sådan en dag hvor man spilder kaffen, vrisser af kæresten og der er modvind på cykelstien begge veje. De dage starter nogle gange fra det sekund vækkeuret river dig ud af drømmeland, men andre gange kommer de dårlige dage snigende.

Min dag startede ellers godt. Morgenkaffen smagte dejligt og blev indtaget på en ny kaffebar på Nørrebro sammen med en veninde, jeg ikke har set længe. Jeg havde godt nok lavet en lidt dum bevægelse med hoften i flyet på vej hjem fra Jylland i går, men havde sovet godt og cyklede derfor frisk og frejdig til træning.

Min træner Michael Kayser (sponseret forløb til bloggen) spottede dog ret hurtigt, at den hofte ikke havde tænkt sig at samarbejde særlig meget. Stædig som jeg er, ville jeg dog gerne fortsætte. I sidste uge faldt jeg ned af min køkkentrappe og vred hoften, men efter en afslappende weekend troede jeg, at den var klar til kamp. Jeg tog fejl.

Ofte har vi idéer om, hvordan dagen, ugen eller selve livet skal foregå. Det er bare ikke altid, at kroppen (eller livet for den sags skyld) har hørt efter. Nogle gange skal man presse på, men andre gange skal man også bare se sig slået, lytte efter og trække stikket. Jeg cyklede den lange tur hjem, aflyste dagens aftaler, tog en smertestillende pille og fandt Greys Anatomy frem på min skærm.

Morten Svane skrev i sidste uge  et blogindlæg om at sænke sine forventninger. Det handlede om de mange krav, som vi stiller til os selv om at spise sundt, varieret og friskt hver dag. Han argumenterer for, at det nogle gange er nyttigt at sænke forventningerne til sig selv og tilpasse dem de realistiske omstændigheder man står i. Den pointe kan også overføres til træning, arbejde eller hvad man nu har gang i.

Mine forventninger til i dag var, at jeg skulle træne, skrive herhjemme og være social. Men min virkelighed blev den, at jeg ligger med smerter på sofaen og forsøger at følge med i gamle afsnit af Greys Anatomy med et lidt omtåget hoved fra min smertestillende pille. Nogle gange har vi alle en dårlig dag og det er ok.

12625662_10208487109996609_1318407417_n

Billedet er taget på min fødselsdag i weekenden, hvor jeg var en del mere festlig, end jeg er lige nu. Pt ligger jeg i nattøj foran min computerskærm med te, snacks og netflix indenfor en rar rækkevidde. Knap så blog-værdigt.

Er du ny læser, kan du læse hvad der er galt med mine hofter HER og mere om hvad smerterne betyder i min hverdag HER

   

2 kommentarer

 • Sådan en dag har jeg også haft (bare med ondt i maven i stedet), og det har egentlig været rart at kunne slappe af. Rigtig god bedring med hoften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak 🙂 Og i lige måde! Håber du har det bedre i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Giveaway: Vind en spritny SodaStream power!