Jeg skal være opvarmer til fitness konkurrence!

“Sunde piger” hos Maya Drøm

Er jeg et sundt forbillede? Og hvad ligger egentlig bag sådan et udtryk? Først og fremmest kræver det jo en forståelse af ordet “sund” og dernæst af ordet “forbillede”. I denne uge er jeg gæsteblogger hos Maya, der længe har haft en serie kaldet “sunde piger” på hendes blog.

Jeg er rigtig glad for at være en del af den serie, hvor Maya har interviewet en række vidt forskellige kvinder, som alle på en eller anden måde beskæftiger sig med sundhed. Det er fascinerende at læse hvor forskellige tanker vi alle gør os om hvad en sund hverdag betyder for os – og hvordan den er bygget op.

“Der er rigtig mange der er slankere, stærkere og hurtigere end mig. De kan bidrage med tips til at sænke fedtprocenten, løbe en maraton eller løfte en masse kilo. Det kan jeg ikke, men jeg kan bidrage med en anden vinkel på sundhed, der handler om indre motivation og tilpasning af forventninger”

Læs hele mit interview hos Maya lige HER

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Jeg skal være opvarmer til fitness konkurrence!