10 Myter om squats

At være hende der aflyser + vegetarisk aftensmad

Jeg er sådan én, der aflyser aftaler ret ofte. Og jeg hader det. Jeg hader at være hende, som man ikke helt kan regne med, om hun nu overholder en aftale. Jeg vil ellers gerne overholde alle aftaler og jeg planlægger løs med en helt oldschool kalender, hvor alt kan skrives ned.

Problemet er, at jeg sjældent planlægger efter de dårlige dage. Jeg er rigtig god til at planlægge efter gode dage, hvor jeg kan det meste, bare jeg tager hensyn til mine hofter ind i mellem. De dårlige dage kan komme ud af det blå. De kan udløses af én dum bevægelse i bussen, i toget eller på cyklen. Får jeg lavet et vrid i hoften, så er det hjem på sofaen.

Naturligvis har alle en dum dag i ny og næ, men det er som regel “bare” hvor man har fået det forkerte ben ud af sengen, og er lidt træt af, at det regner igen. Min dårlige dag varer sjældent kun enkelt dag og den tvinger mig på sofaen foran Netflix med et hoved, der er for træt til at tænke og en krop, der er for træt til at rejse sig.

Kat har med sin veninde en blog, hvor hun har skrevet et genialt blogindlæg om, at leve med en kronisk sygdom. Hun har en immundefekt og rammes derfor ofte af sort samvittighed, når hun (igen) aflyser aftaler. Det kan jeg nikke genkendende til, selvom vi ikke er ramt af det samme.

I går skulle jeg have været ude at spise med en veninde og se stand ud comedy bagefter. I stedet for at sidde på en bænk og grine i det indre København, lå jeg på min sofa med smerter og dårlig samvittighed. Igen.

Maven skulle jo fyldes alligevel, så det blev til en lækker vegetarisk aftensmad ala “tøm køleskabet”, der blev lavet med minimal indsats i køkkenet. Det endte nu ret lækkert trods alt med tomatsovs på bønnepasta kombineret med falafler fra fryseren – mit evige trick. Sovsen blev lavet med svitsede rødløg og hvidløg, finthakket spidskål, en håndfuld friske tomater i tern og en halv dåse flåede tomater. Tilsæt grønne bønner (gerne også fra frost) og lad det simre.

Min ketchup er sponseret. Indlægget indeholder affiliatelinks

12647678_10208493443474942_993805666_n

Servér din tomatsovs ovenpå din bønnepasta med falafler og et godt skud sukkerfri ketchup. Min er fra ISIS – uden tilsat sukker og sødet med stevia. Af alle de ketchups på markedet, har den mindst eftersmag af sødemidler, efter min mening.

Spiser du efter LowfodMap og behøver din pasta derfor ikke være glutenfri, findes en lignende variant lavet på spelt lige HER og HER.

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • Jeg forstår godt det er nederen for dig Anna, men du kan jo ikke gøre for det.. Så ikke værd hård ved dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Mange tak for de støttende ord 🙂 Du har helt ret, jeg ved det godt rationelt, men det er svært ikke at blive påvirket følelsesmæssigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh søde Anna, det lyder virkelig ikke rart! Får helt ondt af dig når du skriver sådan. Øv øv! Men du må på ingen måde dunke dig selv oveni hovedet med dårlig samvittighed, selvom det selvfølgelig er svært. Jeg er sikker på de har søde og forstående veninder, og hvis ikke, tja så er de nok ikke virkelige veninder. Husk at tage dig den tid du skal have. Jeg kan sagtens relatere til det, da jeg i en lang periode havde gang i ALT for mange ting, sagde ja til stort set alt og samtidig ikke følte jeg var rigtigt til stede når jeg så gjorde alle de ting. Så det endte med jeg meldte afbud i en lang periode, for at få mere tid med mig selv. Det var ikke sjovt, men det gjorde klart at jeg fik mere overskud, og så er jeg fremadrettet blevet bedre til at tage “mig-tid”. Så hvad enten det er tvung (og træls) i dit tilfælde eller selvvalgt, er det vigtigt at sige fra nogen gange 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for de søde ord Mette! Jeg har heldigvis nogle rigtig gode veninder, men synes det er super svært til tider, da jeg ikke selv føler mig som en særlig god veninde. Men du har helt ret, da det jo er de vilkår, som jeg kan være veninde på og så må jeg værdsætte de mennesker i mit liv, som kan håndtere det 🙂 Det lyder som et rigtig godt valg du har taget med mere fokus på mig tid, det kunne rigtig mange mennesker helt sikkert lære noget af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kender efterhånden godt følelsen. Er gravid og har været ramt at slem kvalme i snart 3 måneder hvor jeg ikke har set veninderne. Har aflyst aftaler og giver ikke rigtig lyd fra mig fordi jeg tør længere på grund af frygten for at måtte aflyse. Havde aldrig tænkt at jeg skulle være hende den kedelige gravide, men det er jeg! Godt jeg har så gode veninder, glæder mig til at give dem noget tilbage. Er sikker på at du gør det samme når du kan!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

10 Myter om squats