Hold øje med strikhuerne, når du køber smoothies!

Dagen derpå snack

Jeg vågnede i dag op til en lejlighed, der ville gøre selv den mest festglade teenager misundelig. Halvfyldte øldåser, rødvin klistret til spisebordet og en mærkelig duft af en mystisk blandet drink i en skål, hvor der før var chips. De ligger nu til gengæld på gulvet, og knaser under sokkerne, hvis man forsøger at bevæge mig ud i køkkenet efter et glas vand.

Det var nemlig min fødselsdagsfest i går og jeg gik all på på at transformere min lille lejlighed til abefest. Det lykkedes vist meget godt. Selv faldt jeg i søvn ved 2 tiden (god vært) og lod de sidste gæste smutte ved en 5 tiden. Heldigvis har mit hoved det ganske fint i dag og efter en god gammeldags oprydning med Ajax og karklude, trængte jeg til en snack.

Protinella er sponseret af Bodylab og indlægget indeholder affiliatelinks

Skærmbillede 2016-02-21 kl. 13.58.55

Nogle gange er det mest simple også det mest lækre. En banan med Bodylabs ernæringsforbedrede protinella og en god kop te ved siden af. Nu føler jeg mig som et menneske igen, og min lejlighed dufter rent og lækkert.

Har du haft en god og måske festlig weekend?

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hold øje med strikhuerne, når du køber smoothies!