Den perfekte morgenmad (hjemme & ude)

Den første gang (Reformer træning!)

Nu er det jo snart valentines dag, så lad os tale lidt om den første gang. Meeen… Nu er det her jo også en sundhedsblog, så det skal ikke handler om spirrende teenagekærlighed, men i stedet den første gang til en ny omgang træning. De fleste af os siger jo ganske vist, at vi skam er rigtig gode til at prøve nye ting. Udfordre os selv og alt det der. Men helt ærligt, hvornår har du reelt sidst prøvet noget helt nyt for aller første gang?

I sidste uge blev jeg inviteret til et event, hvor et nyt kærestepar skulle fejres. Energii er nemlig blevet kærester med Hummel, som jeg har været stolt ambassadør for siden sidste år. De fejrede deres nye partnerskab ved at invitere mig og en række andre bloggere til at prøve en omgang reformer træning.

Nogle havde prøvet reformertræning før. Du ved, de erfarne og lidt seje typer, men for mange af os var det første gang. Som altid når man skal kaste sig ud i noget for første gang, hjælper det liiige at have nogle veninder ved hånden, høre lidt om deres erfaringer og få en peptalk inden man går i gang.

IS3A7216 M164

Vores tøj er sponseret af Hummel. Du kan se hele kollektionen HER

Jeg ligger mig på reformeren (en slags kombineret pilates og styrketræningsmaskine) og pludselig ligger jeg med begge ben i vejret og er i fuld gang til høj, bootypoppende musik. De spilder ikke tiden! Alle begyndernerver blev heldigvis hurtigt sat på plads af kyndig vejledning fra Energiis dygtige instruktører.

IS3A6869 M102

Efter et par minutter pibler sveden frem på panden og det første lag tøj ryger. De går sgu hurtigt til den hos Energii! Nå ja, når man har det sjovt, så kan man jo ligeså godt komme i gang med de hårde øvelser!

IS3A7046 M39

Som altid med første gang kan man godt komme lidt på glatis. Ikke føle sig heeeeelt sikker på hvad man laver. Men så skal man jo huske, at sådan har alle det første gang og så længe man føler sig tryg ved dem man er sammen med og har det sjovt, så går det godt. Jeg fik genvundet balancen og var klar til sidste omgang!

IS3A7005 M13

Sådan! Nu kører det! Kan du mærke det? Den sidste fase i første gangs oplevelser er som regel, at du føler, at du har det her. You got this. Og hvem ved, måske får du endda lyst til at gøre det igen?

bloglovin_annawarrington

   

2 kommentarer

 • Mette

  Håber i havde det sjovt, det ser sådan ud ihvertfald 😀 Ved du tilfældigvis hvor tøjet kan købes i butikkerne (Kbh)? Vil nemlig gerne prøve lidt af det jeg har udset mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Mette 🙂 Du finder tøjet blandt andet i Illum, Magasin, Sportmaster og Fields 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Den perfekte morgenmad (hjemme & ude)