10 ting du kan lære til en blogger fest!

Hverdagen er bloggens styrke

Nogle dage behøver aftensmaden ikke være særlig fancy eller æstetik smuk på tallerkenen. Nogle dage vil man bare gerne være mæt, spise noget rart og så i øvrigt bruge sin energi på at finde den film, der skal få én til at glemme, at det øsregner udenfor. På de dage er der rigtig mange, som ikke lægger billeder på sociale medier.

Og hvorfor skulle man egentlig også det? Jeg mener, hvor inspirerende er et par rugbrødsmadder eller spejlæg med rester. Det kan man snildt argumentere for ikke rager andre end rugbrødsmaddernes ejermand og den sofa, som krummerne rammer. Men man kan også argumentere for, at netop hverdagsglimt er blogs og sociale mediers absolutte trumfkort. Det er nemlig i hverdagen,  at vi får et lille bitte indblik i hvordan alle de andre lever deres liv. Hvad de vælger at smide på deres tallerken på en kedelig første mandag i februar.

Det er hyggeligt (og til tider inspirerende) at få et indblik i andres hverdag, men også at dele sin egen, når det hele ikke handler om røde læber på den røde løber  eller spændende ture til New York.

Så her får i min mandag. Min aftensmad i dag bestod af to skive glutenfrit brød, som jeg har bagt fra en shake n bake, der var på tilbud til 10 kr. i min lokale Meny. Ovenpå er der nogle skiver af en drøn lækker laks, lidt hytteost, løg og urtesalt. De blev spist med kogt broccoli. Virkelig simpelt og meget passende på en mandag, hvor det regner.

12648134_10208528602513896_398994895_n

Har du haft en god hverdags mandag?

   

4 kommentarer

 • Johanne

  Enig. Det giver et godt hverdagsglimt, og jeg synes, det er rart, du viser, selvom du er blogger, er dit liv ikke et glansbillede, hvilket du for iøvrigt også har vist i andre indlæg. Jeg synes, du er super sej.
  For i øvrigt er det jo også en super lækker aftensmad, du har på tallerknen, selvom det “bare er brød med laks, hytte og grønt ved siden af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for de søde ord Johanne, det er jeg super glad for at du skriver. Jeg har ingen intentioner om at vise et glansbillede, for det er virkelig sjældent at livet er så glansfuldt – for nogen af os 🙂 Og det var en herre lækker aftensmad, selvom det var drøn simpelt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor har du bare ret Anna! Jeg synes det er så hyggeligt med små hverdagsglimt, og som du selv nævner er det ret god inspiration! Og det er klart en af dine stærke sider, og en af de mange grunde til at jeg læser din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak Mette! Det er jeg rigtig glad for, at du skriver. Jeg synes nemlig også selv, at de små hverdagsglimt er super hyggelige både at dele, men også at følge med i hos andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

10 ting du kan lære til en blogger fest!