En "forkæl dig selv" dag

Jeg er i Woman (og snakker om ar)

Er ar smukke eller er de en fejl på kroppen? Og hvad med strækmærker, appelsinhud eller skønhedspletter? Vi har alle mærker på vores hud, som fortæller en historie om, hvem vi er som mennesker.

I denne måneds Womanblad kan du læse 4 historier fra 4 kvinder om hver deres “fejl”, og hvordan de hver især har vendt deres fejl til deres fordel, deres styrke. Èn af de 4 kvinder er mig.

Jeg er desværre ikke ret glad for det valgte billede af mig i artiklen, men jeg må pænt pakke min egen forfængelighed ned i baglommen og fokusere på ordene i artiklen.

Jeg deler nemlig min historie om mine ar og fortæller, hvorfor jeg med tiden har lært at se mine ar som noget smukt. For mig er mine ar ikke fejl, men fortællinger. De siger noget om hvad jeg har været igennem, og hvorfor søren skulle jeg skjule det? Ligesom jeg ikke kan se hvorfor en nybagt mor skal skjule sit ar efter kejsersnit eller hvorfor en tidligere svært overvægtig skal skamme sig over strækmærker.

I øvrigt bør INGEN skamme sig over deres kroppe, uanset hvad de føler deres “fejl” er. Hverken tykke, tynde, trænede, mænd eller kvinder. Punktum. Hvad andre fortæller dig er dine fejl, behøver ikke være fejl i din egen selvforståelse.

woman

Da jeg fik mit første store ar, var jeg kun 15 år gammel og havde netop gennegået min første hofteoperation. Det betød meget for mig at det blev pænt og jeg var så heldig, at min mor hjalp med at få det laserbehandlet. Det ar er næsten ikke til at se i dag, men er helt hvidt og fint.

Mit seneste ar er kun et par år gammelt og er aldrig blevet behandlet med andet end lidt creme herhjemme, Det æstetiske var bare ikke så vigtigt for mig mere, at jeg følte det krævede en dyr og omstændig behandling. Nogle dage kan jeg dog godt blive lidt træt af hvor rødt det er, og derfor har jeg også takket ja til at teste og anmelde en hudplejebehandling af ar, som jeg påbegynder om en uges tid.

Mine ar har tidligere været oppe på bloggen, hvor du blandt andet kan læse hvorfor jeg tog et billede af mit lår til Instagram kampagnen #smuksomjeger lige HER.

 

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Mette

  Vigtigt emne! Og jeg synes du ser skøn ud som altid Anna 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har læst artiklen, det var faktisk den der fik mig herind, haha 🙂 super fin artikel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det er jeg da super glad for, jeg håber du får lyst til at læse med! 🙂 Og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Dine ar er ingenting i forhold til dem jeg har fået efter mine hofteoperationer. Og du har ret, det er ikke noget man skal skamme sig over, de er seje og nemlig en del af din historie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Julia. Ar er nemlig en del af ens historie og den skal man ikke gemme af vejen. Jeg håber du har det godt efter dine hofteoperationer og kan leve med dine ar i dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

En "forkæl dig selv" dag