Pre workout: Do´s and dont´s (En subjektiv guide)

Kan du få veninder over nettet?

Argh… Er det ikke lidt taberagtigt at møde mennesker over nettet? Hvad enten vi snakker dating, kærester eller veninder, så er der bare en del fordomme forbundet ved, at møde andre mennesker online. Men ved i hvad? Det er noget fis!

Måske sidder der nogle creepy typer derude og leder efter andre, de kan gøre ondt, men hvorfor søren har de få givet internettet et dårligt ry? Hvorfor ikke fejre, at vi lever i en tid, hvor vi kan møde mennesker på tværs af tid, rum, kulturer, landegrænser og interessefelter? Hvor du før kunne sidde og føle dig helt underlig med din frimærkesamling (eller hvad du nu går op i) så kan du nu med et enkelt klik møde andre i samme situation som dig.

Mennesker der genoptræner, har en spiseforstyrrelse eller som bare savner én at træne med, kan hive deres smartphones op af lommen og upti vupti møde et helt netværk af ligesindede. Det er da ret fantastisk!

12646956_10208526907871531_3653763809659818989_n

annamig

Jeg har selv været så latterligt heldig, at jeg har mødt flere rigtig dejlige mennesker via Instagram og bloggen. Når du scroller ned over de mange billeder af fancy morgenmad, flade maver og smukke blomster er det svært at huske på, at der sidder et menneske bag skærmen. Men det gør der. Og måske er det et menneske som kunne lære dig noget om verden – og omvendt.

Eksempelvis har jeg nu kendt dejlige Mette  i snart to år nu. Hun startede med at være en perifier instagram bekendt, hvis hverdag jeg elskede at følge med i, men så blev hun en bekendt jeg gik til events med og grinede med. Og pludselig, uden at vi egentlig opdagede det, så blev vi nære veninder.

diet42

Jeg har egentlig altid været god til at møde nye mennesker, men min færden på sociale medier har hjulpet mig til at åbne mit sind endnu mere. I starten var det virkelig grænseoverskridende for mig at tage til bloggerevents mutters alene, men alle de bloggere jeg har mødt, har været søde og imødekommende. Men hvorfor skulle de egentlig ikke også være det? Ligesom de nye kollegaer på dit arbejde, dine nye klassekammerater eller de andre gæster til festen, hvor du ikke kender andre end værten?

I sidste uge fik jeg en kæmpe dosis på bloggerhyggefronten med en masse dejlige damer. Amanda Louise startede som min træner forrige år, fordi jeg havde stalket hende på sociale medier, og nu er hun min gode veninde. Cecilie Lange og jeg har taget en masse fine billeder og trænet sammen. Vi fik alle syre i vores lårbasser og grinet af spøjse øvelser i selskab med reformertræning og Helse Matilde, og dagen efter blev verdenssituationen vendt skønne Caroline Thorsfelt og et par spander kaffe efter morgenmad med Emilie.

Venskaber og bekendtskaber kan jo opstå alle vegne, hvorfor ikke også over sociale medier?

IS3A7216 M164

rødlæber

Mennesker har det med at overraske og som regel er det positivt. Så hvis du savner et større netværk eller bare gerne vil udvide din i forvejen dejlige vennekreds, kan jeg kun anbefale dig at hoppe ud i det.

Har du prøvet at møde nye mennesker online?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Katrine

  Jeg flyttede sidste år til en ny by, 170 km væk fra alle mine bedste veninder. De eneste jeg kendte det nye sted, var min kæreste og hans venner.: en dag kommenterede en pige et billede på min Instagram.. Det viste sig hun boede i samme by, og vi skrev sammen i 3-4 måneder inden vi en dag besluttede at mødes… det er efterhånden mange måneder siden og hun er nu blevet min veninde!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ej, hvor er det bare en sød og skøn historie Katrine! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Pre workout: Do´s and dont´s (En subjektiv guide)