Spis sundt i Aarhus!

Katte, peanutbutter og statskundskab – hvem er jeg?

Det er nemt at få et hurtigt indtryk af en blogger, så man scroller ned over de nyeste indlæg, men hvordan får man reelt en fornemmelse af, hvem der sidder bag skærmen? Det bliver kedeligt hvis de samme pointer gentages om og om igen, men på den anden side kan en blog også hurtigt blive lidt upersonlig, hvis man ikke kan mærke mennesket bag. Det synes jeg i hvert fald selv.

Der er kommet en del nye læsere til de sidste par uger, og det er jeg naturligvis virkelig glad for. Jeg håber i bliver hængende og læser med om min hverdag med studie, mad, træning og tanker om stort og småt. For at re-introducere mig selv kommer her et klassisk “hvem er jeg” blogindlæg.

 • Jeg er lige fyldt 26 år i januar
 • Jeg læser statskundskab på Københavns Universitet og er på første år af kandidaten
 • Jeg elsker peanutbutter og kan spise det til stort set alle mine måltider
 • Jeg har en kæreste, som jeg har været sammen med længe
 • Jeg er både dansk og canadisk statsborger. Læs om min seneste tur til Canada HER
 • Jeg har haft et marsvin, der hed Eddie
 • Jeg er virkelig dårlig til at parkere en bil
 • Jeg er blevet opereret i mine hofter og ryg 9 gange siden jeg var 15 år. Læs mere HER
 • Jeg drikker sort kaffe hver eneste dag (og gerne flere kopper)
 • Jeg elsker hunde, men er bange for katte
 • Jeg troede sidste år, at jeg skulle stille op i bikinifitness. Det skulle jeg ikke, læs hvorfor HER
 • Jeg hører Nik og Jay flere gange om ugen
 • Jeg har en personlig træner, der er uddannet smerteterapeut. Læs mere HER
 • Jeg er en stor snacker og småspiser i løbet af hele dagen.
 • Jeg stemmer Radikalt
 • Jeg er med i en cykelkalender, hvor jeg er frk. Januar med bar bagdel
 • Jeg har farvet mit hår i 10 år, men er stoppet for et par måneder siden
 • Jeg synes Instagram er virkelig hyggeligt og har lært flere at kende derinde
 • Jeg er virkelig dårlig til at være sulten og bliver hurtigt irritabel, hvis der går for længe mellem måltiderne
 • Jeg drømmer om at arbejde med international politik og bo i udlandet, når jeg bliver færdiguddannet
 • Jeg flytter til New York til april for at starte i praktik hos UN Women. Læs mere HER og HER

udenfor4

Jeg håber du fik et lidt bedre indlæg i, hvem der sidder bag tasterne herinde i mit lille univers. Fortæl gerne lidt om dig selv, hvem du er og hvorfor du læser med?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nikoline

  Ej, hvor sjovt du har en kæreste. Det har jeg aldrig kunne læse mig til (eller også har jeg ikke bidt mærke i det) og har trods alt fulgt dig i et par år 🙂 Jeg hedder Nikoline, er 23 år og læser kandidat på CBS og kan godt lide at følge dig både her og på instagram 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hvor hyggeligt at du har læst med så længe Nikoline! Jeg har nævnt min kæreste hist og pist i et par indlæg, men kun hvis vi fx har lavet maden sammen eller set en film sammen. Jeg har ikke skrevet om ham, hvilket er ret bevidst, da jeg holder den del af mit liv udenfor bloggen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Spis sundt i Aarhus!