Konfekt kage med dadler (helt naturlig)

Pænere hud på 4 uger? (update på CIT roller)

Jeg holder sminkefri søndag og vil i den anledning tale lidt om hudpleje og afslapning. Det er nemlig super sundt at lade huden ånde og få lidt fri fra hverdagens makeup-rutiner. Det er i øvrigt også sundt at lade kroppen og hovedet få en hel dags hvile, især hvis du er inde i en lidt hård og/eller stresset periode. Søndag er her en oplagt dag, som aldrig er helt så fyldt med planer som lørdag, til pleje dig selv og din hud.

Min søndag skal blandt andet bruges på at rulle mit ansigt, hvilket måske lyder underligt at skrive, hvis man ikke ved, hvad en CIT roller er. Det er nemlig en vældig smart ansigtsbehandling fra Âme Pure, som jeg tester her til bloggen og da det nu er 4 uger siden, jeg begyndte behandlingen, er det vist på sin plads med en update. For… Kan man egentlig få pænere hud på 4 uger?

MIN CIT ROLLER ER SPONSERET

12053249_10208676460490253_1353161386_n

Jeg har valgt denne nænsomme form for ansigtsbehandling, da mit ellers 26-årige nogle gange lige får glemt hvor gammelt det er, og bliver ganske teenage-agtig. Naturligvis på de absolut værste tidspunkter. Jeg døjer dog (heldigvis) sjældent med decideret uren hud, men jeg har nogle rødlige områder i ansigtet, samt flere små ar omkring pande, hage og næse, som stammer fra dengang jeg rent faktisk VAR teenager og havde flere problemer med huden.

Nu er det så 4 uger siden at jeg begyndte at rulle og smørre herhjemme, og er der så sket en forskel? Du kan se startbillederne uden makeup og med ligeså rodet morgenhår lige HER. Det er jo svært at se og mærke en forskel efter kun en måned, men jeg bilder mig selv ind, at min hud ser friskere ud. Rolleren virker ved, at den “prikker” små huller i huden, og tvinger den til at producere mere kollagen, hvilket efter sigende skulle reducere porrestørrelsen, forbedre hudens struktur og mindske rødme. Min rødme, synes jeg selv, er aftaget i hele ansigtet, men særligt området omkring min pande, hvilket jeg er rigtig glad for. Min næse bliver stadig ret rød til tider, men her skyder jeg skylden på forkølelse og dumt vintervejr, hvilket diverse ansigtsbehandlinger desværre ikke kan gøre så meget ved.

12769453_10208717372033016_1888161684_n

Selve behandlingen er blevet en del af mit lille søndagsritual, hvor jeg sørger for, at være lidt ekstra god ved mig selv. Det tager ikke meget mere end 10 min at rense, rulle og smørre, men det er en hyggelig ting at gøre efter et varmt bad. Jeg anbefaler at bruge søndagen på behandlingen, da din hud godt kan blive lidt rød lige umiddelbart efter, da huden aktiveres intenst af rolleren. Så du kan passende smække benene op med din yndlingsserie og holde søndag for fuld smadder, mens du forskønner dit udseende til ugens løb. Win win.

Jeg sørger også altid for at drikke godt med væske om søndagen, da det både er sundt for hud, krop og min forkølede hals. Min krop er for tiden inde i en lidt hård periode, så jeg hygger også lidt om mig selv med nogle rare måltider. I formiddag fik jeg økologisk speltbrød med hvide bønner (det lyder mærkeligt, men smager godt), æg, frugt og peanutbutter. Dertil naturligvis et par spande kaffe.

12784635_10208717371473002_64473541_n

Du kan læse meget mere om CIT Roller HER og herunder kan du se en video af, hvordan hele behandlingen foregår.

Har du prøvet en CIT roller eller noget lignende til din hud?

 

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

 • Helle

  Tak for din update

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Bruger du kun rollen en gang om ugen og hvad renser du rolleren med før og efter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg har brugt den to gange om ugen 🙂 Jeg renser den før hver behandling med den rensespray, som de sender med i pakken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Konfekt kage med dadler (helt naturlig)