Sunde cookies & cream cookies

The power of Instagram

Du ligger derhjemme på sofaen og ligner lort. Håret er oppe i en god knold, du har dine blødeste og mest løse bukser på (du ved, dem med ble-numsen) og måske har du lidt krummer på trøjen, som du ikke har gidet at fjerne endnu.

Men… Inde på Instagram på du et splitsekund se fantastisk ud. Du uploader såmænd bare et billede fra en dag, hvor makeuppen spillede og du udstrålede masser af selvsikkerhed og overskud. Ganske få klik på din smartphone og upti vupti, du er da en lækkermås! Og så oven i købet på en mandag!

12781940_10208729431414493_1010693066_n

Du kan endda lade som om du er sådan en overskudstype, der bager virkelig meget og laver sunde, kreative retter HVER aften i køkkenet. Sådan en lille laks med lidt (læs: meget) filter kan jo pryde Instagram en hvilken som helst dag i ugen.

582396c5-81fc-404d-8dbd-38ffab040115_zpscjb0mlfr

Det virker i øvrigt også på dit hjem, hvor ingen behøver at se din store opvask eller nullermænd i hjørnet. De vil til gengæld vildt gerne se, at du er sådan én med friske blomster og god tid til morgenrefleksioner over en kop (økologisk) kaffe.

10150847_10208683304261343_2025499352_n

Psst… The power of Instagram gælder tilsyneladende også mange parforhold, hvor kyssebilleder og sort/hvide collager af rejseminder og store smil med garanti opvejer hverdagsskænderier. Thank you Instagram!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Derfor elsker jeg faktisk snapchat; snapchat viser hverdagsglimt, som sjældent er perfekte. Synes sommetider det er lidt ærgerligt med alle de filtre. Men snapbilleder gider man sgu ikke gøre noget ud af, dem tager man bare: “how, tabte 1 liter mælk på bordet”, “pis, nåede ikke bussen” osv. De billeder man ikke gider have hængende på det lille IG galleri, men gerne kortvarigt vil vise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Det har du helt ret i Nana. Snapchat er dejlig kedeligt, umiddelbart og mere ærligt end Instagram!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sunde cookies & cream cookies