Dagen derpå snack

Selvtillid og hvide tænder

Selvtillid. En underlig størrelse. Hvor kommer den fra? Vi har alle dele af os selv, som vi godt kan lide. Det er de egenskaber, karaktertræk og fysiske træk, som vi viser frem overfor andre. Måske sørger du altid for at fremhæve dine fyldige læber med læbestift, men gemmer dine (synes du selv) sjove og rynkede knæ væk i jeans. Omvendt har vi nemlig også træk, som vi helst ikke vil have, andre skal se. Du råber sjældent højt om din manglende tålmodighed eller smålighed til jobsamtalen, og du viser ikke den store bums på hagen frem, når du skal på date.

Jeg synes det er helt fair, at være forfængelig omkring sit udseende, så længe hele din selvtillid – og endnu vigtigere; dit selvværd, ikke kun afhænger af dit udseende. Så længe du grundlæggende ved, at du er et ret fantastisk menneske i dig selv med bumser, rynkede knæ og det hele, så skader det ikke at forskønne de små fysiske ting, som du finder irriterende. Jeg har for eksempel altid haft en skæv tand i den ene side, så jeg smiler ikke så tit med tænder. Derudover har jeg en fiks idé, om at mine kinder bliver vældig store, når jeg smiler med tænder. Det kan lyde fjollet, men vi har alle små særheder, ikke?

I sidste uge var jeg så heldig at få muligheden for, at prøve en kosmetisk tandblegning hos Signe Heindorf Clinique i København, og jeg sprang til! Hollywood smil med hvide tænder? Ja tak!

MIN TANDBEHANDLING ER SPONSERET

Der findes flere former for tandblegning og er du interesseret, bør du lige få tjekket dine tænder ved en tandlæge eller tage en god snak med den kosmetiske klinik, du vælger. Jeg prøvede en overfladisk kosmetisk behandling, hvor der simpelthen bare lægges en belægning udenpå tænderne, der får dem til at se hvidere ud. Det er en meget sikker behandling, da du ikke går ind i selve tanden.

Behandlingen tager 24 min og er yderst behagelig. Det gør altså hverken ondt, tager lang tid eller føles ubehageligt. Du får en slags gele lagt på en bideskinne, som du bider sammen om. Den skal du lægge med 3×8 min, hvor du lige får lov til at spytte ud og slappe af i munden i pauserne. Så ligger du ellers der på en briks på et lunt tæppe, dejlig musik og et par vældigt flatterende røde briller

12782375_10208676124881863_818317026_n

Efter de 24 minutter kan du rejse dig op, skylle munden og se dine nye hollywood bisser an. Jeg fik mine tænder 4-5 nuancer lysere, hvilket jeg selv synes, er passende. Jeg er ikke personligt til det alt for kunstige look og kan godt lide, at det hele ser naturligt ud. Så en lille forskel for andre, men en ret stor forskel for mig. Måske skal det smil ud og luftes noget mere, både på billeder og i virkeligheden?

12442778_10208676123241822_85507426_n

De små barrier vi har for os selv omhandlende vores udseende er jo som regel mest i vores egne hoveder. Hvor ofte tror du egentlig at andre bemærker, at du ser oppustet ud? Har fået en bums eller noget i den dur. Selvtillid kommer primært indefra og handler om at hvile i den man nu engang er. Men kan man jo godt hjælpe naturen lidt på vej…

Du finder Signe Heindorf Clinique på Store Kongensgade 10 i indre by eller på Facebook lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Dagen derpå snack