Kan du få veninder over nettet?

Sund dessert med bagt æble

Står du og mangler en let, lækker og relativt sund dessert her op til weekenden? Og begynder dine tænder at løbe i vand ved tanken om bagte lune æbler, sød vaniljeis og knasende nødder med marcipan? Så har jeg lige desserten til dig!

Man kan jo altid diskutere sundhedværdien i “sunde” desserter og mange vil sikkert mene, at det ikke er sundt at indtage sødemidler, men jeg mener, at vaniljeis med sødemiddel kan være et ganske lækkert og kaloriefattigt alternativ til den fuldfede flødeis – bare ind i mellem. Denne dessert byder ikke kun på tomme kalorier, men på gode fedtsyrer fra mandler og naturligt frugtsukker fra æblet. Det bedste af det hele er, at den faktisk så godt, at du ikke føler, du “nøjes” med en sundere dessert. For hvem gider nøjes? Og da slet ikke i weekenden!

INGREDIENSER SPONSERET AF ISIS – UDEN TILSAT SUKKER

isisdessert

Du kan næsten trylle denne sundere dessert frem på tiden det tager, at løbe i kiosken efter bland selv slik, så hurtig er den! Du tager et æble og skæret det halvt over. Fjerner skroget og kernerne, og fylder midten med hakkede mandler, kanel og lidt sukkerfri, revet marcipan.

Nu lægger du forsigtigt  det halve æble på bagepapir på en bageplade og giver det 10-15 min ved 175 grader varmluft. Lad det varme æble køle af et par minutter, før du placerer det ovenpå et par skefulde sukkerfri vaniljeis.

isisdessert2

Nu er der bare tilbage at vælge aftenens film og nyde! Velbekomme!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Det er seriøst en af de lækreste sundere desserter. uuhm! Haha det er ikke altid lige sjovt at læse blogs når man er på diæt 😛 Men ja man kan altid diskutere sødemiddel-politik. Alt med måde ligesom alt andet! (og så behøver vi ikke nævne mit enorme forbrug lige pt., haha). Ej det er heldigvis kun for en periode.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, jeg kunne godt forestille mig, at forbruget af sødemidler stiger under diæt? 😀 Vi er helt enige; alt med måde! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Kan du få veninder over nettet?