Pænere hud på 4 uger? (update på CIT roller)

Sunde cookies & cream cookies

Mmm… Sprøde cookies med et let sejt bid i midten og chokolade, der smelter på tungen. Kan det ikke få noget nær alles tænder til at løbe godt og grundigt i vand?

Jeg har jo næsten lige bagt en lækker kage (en fræk sag med dadler, opskrift HER), men i anledningen af at Bodylab i dag lancerer en sprit ny variant af deres whey proteinpulver, så måtte jeg i køkkenet igen. Det er nemlig intet ringere end smagen; cookies & cream. Det blev til en portion lækre, søde og sprøde cookies med en god portion chokoladesmag – ligesom jeg bedst kan lide det.

PROTEINPULVER ER SPONSERET OG INDLÆGGET HAR AFFILIATELINKS

12769518_10208723118256668_1025119522_n

Opskrift på 8-10 mellemstore cookies

– 2 scoop proteinpulver med cookies & cream smag

– 1,5 dl havregryn (der skal blendes til mel)

– 1 dl mandler (der skal blendes til mel)

– 1/2 tsk salt

– 2 spsk økologisk kokossukker

– 2 spsk økologisk kokosolie

– 2 store økologiske æg

– 40 gram hakket god mørk chokolade

Start med at blende havregryn og mandler til mel (brug lidt mindre, hvis du bruger rigtig mandelmel) og rør sammen med proteinpulver og salt. Varm kokossukker og kokosolie op i en gryde ved svag varme og hæld det over den tørre blanding sammen med de to æg. Rør det hele godt sammen i et par minutter, til det er blevet en lind dej. Hak chokoladen groft og hæld i dejen til sidst, når den er samlet og blandet.

Føles dejen for våd undervejs (hvis dine æg måske er meget store) kan du tilføje lidt mere havregrynsmel eller mandelmel til dejen, evt lidt fiberhusk eller rismel. Prøv dig frem indtil dejen får en konsistens, der minder om almindelig kagedej. Føles dejen derimod lidt for fast, kan du forsigtigt tilføje en smule vand eller lidt stærk kaffe, hvis du godt kan lide den smag sammen med chokolade.

Bag dine cookies i små klatter på en bageplade ved 175 grader varmluft i ca. 15-20 min, men kig til dem undervejs. Lad dem køle grundigt af på en rist og nyd dem med lidt revet appelsinskal, lidt ekstra chokolade eller bare som de der.

12767239_10208723118376671_85861318_n

Du kan dele din portion lækre cookies med studiekammerater, kollegaer eller guffe dem alle selv. Jeg har forsøgt at smide halvdelen af portionen i fryseren (så jeg ikke spiser dem alle på 10 minutter), men ved endnu ikke om de holder godt til den slags.

12784675_10208723117736655_431164828_n

De blev en smule tørre dagen efter, så næste gang vil jeg eksperimentere lidt med færre havregryn og mere mandelmel (måske lidt rismel?). Det er i hvert fald sikkert, at det IKKE er sidste gang, der er blevet bagt cookies & cream cookies hjemme i mit køkken!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Pænere hud på 4 uger? (update på CIT roller)