Slip din topmave med din hoftebøjer!

Træning i New York (koster en halv arm)

Om 2 måneder sidder jeg i et fly på vej mod New York. Der skal jeg bo i næsten 5 måneder og være i praktik hos UN Women. Det glæder jeg mig naturligvis vanvittig meget til, men der er cirka tusind små praktiske sager, som hele tiden dukker op. Nu har jeg fået på plads hvor jeg skal bo, men så er der mindre ting, som ikke helt har løst sig.

Hvor skal jeg træne derovre? New York er en stor by med mange travle mennesker, så jeg antager, at der må være næsten ligeså mange træningscentre som fastfood restauranter (okay, så næsten da). Jeg mener, de må sgu da træne et eller andet sted? De fleste Newyorkere ser i hvert fald ganske veltrænede ud under deres tjekkede business-dragter og travle ansigtsudtryk.

Problemet er imidlertig det, at jeg har fundet ud af, at de kære Newyorkere må tjene kassen, hvis de vil opretholde en nogenlunde form. Det koster nemlig ikke “bare” små 3-400 kr at være medlem af et fitnesscenter, som mange ellers synes er dyrt nok herhjemme.

En hurtig googlesøgning er så venlig at give mig “20 gyms under 100 dollars a month”. Jamen, er det ikke et fund? Under 100 dollars om måneden siger du? Sikke et tilbud! Priserne for fitnesscentre starter altså typisk ved en 700 kr, men det er kun med træning i ydertidspunkterne og uden særlig mange goder i centeret. Det ville koste mig omkring 1000 kr hver måned, hvis jeg skulle have samme mulighed for at træne i New York, som jeg har herhjemme.

hskulder

MIT TØJ ER SPONSERET AF HUMMEL

hskulder3

Det kommer givetvis til at afhænge af min økonomiske situation derovre, men jeg giver det i hvert fald lige en måned før, jeg overvejer at melde mig ind. Så må jeg blive kreativ og gå nogle powerwalks på Brooklyn Bridge, melde mig til yoga i Central Park og finde inspirationen til hjemmetræning frem igen.

Har du gode bud på træning i New York, så er alle gode råd/tips meget velkommen! Fyr løs i kommentarfeltet, find mig på Instagram eller send mig en mail!

Læs mere om hvad jeg skal lave i New York lige HER

bloglovin_annawarrington
   

5 kommentarer

 • Christina

  Jeg boede i New York for to år siden, der brugte jeg Nike rigtig meget. Dengang havde de i hvert fald en bootcamp på taget af deres store Nike Store som vist nok ligger på 57th og 6th eller noget i den dur. Det var virkelig fed træning hver mandag! Vi gik bare ind og spurgte og så kom vi på en mailingliste.

  Samtidig arrangerer de også løbeture med Nike Running, hvor man mødes i butikken og løber så i forskellige niveauer alt efter hvor hurtig man er. Jeg var meget langsom, så de hold er der også, hvis hofterne kan holde til det?

  Begge ting var helt gratis, og løbeturene var i Central Park som var helt fantastisk.

  Jeg gik også i Yoga Vida som ligger i East Village, det var nok lidt pebret, men man kunne få studierabat på et 10turs-klippekort og så bare tage timer, når det lige passede. Det var virkelig vildt at komme ind i et lille rum med stearinlys og hvor tiden bare står stille, som skærende kontrast til pulserende New York 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ej, det lyder virkelig fedt. Mange tak for nogle super gode tips Christina 🙂 Det er fedt at høre fra nogen, som selv har boet derovre og derfor har nogle personlige erfaringer at give videre. Jeg har faktisk også overvejet yoga, da jeg netop tror det kan være ret sundt med noget ro, når man har en susende hverdag i en stor og larmende by som NYC 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej,
  havde selv samme problem da jeg boede der ovre. Fandt dog Planet fitness (åben 24-7) til kun 10 $ pr måned- super center dog lidt mærkeligt med deres bagle og pizza dage i et fitness center (gratis hhv. bagle og pizza i centeret)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ha ha, ej seriøst? Gratis bagel og pizza? Det lyder simpelthen skørt, men fedt hvis det er billigt! Det tjekker jeg ud, tusind tak Rikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Slip din topmave med din hoftebøjer!