Katte, peanutbutter og statskundskab - hvem er jeg?

Ultimative chokolade peanutbutter muffins

Her kommer en svampet, sød og vanvittig lækker opskrift på muffins, som ikke er for sarte sjæle. Der er overload af chokolade og peanutbutter, men de holder sig i den sundere ende med naturlige og rare ingredienser. Og så bliver de toppet med en fantastisk klistret snickers wannabe glasur. Whats not to like?

Jeg tror (næsten) ikke, at der kan være mere peanutbutter i de her små muffins. Så er du ikke til den klistrede skønne spise, så er denne opskrift ikke noget for dig. Personligt elsker jeg peanutbutters kombination fra det salte og det søde, især hvis det får selskab af noget let bittert kakao og sødligt banan.

PROTEINPULVER ER SPONSERET. INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS 

muffins1

Opskrift på 12 muffins

 • 60 gram havregryn
 • 1 banan
 • 3 æg
 • 1 tsk bagepulver
 • 1 spsk kakaopulver
 • 1 knivpids salt
 • 2 sccop Bodylabs proteinpulver med chokoade og peanutbutter (find den på tilbud HER)
 • 2 spsk Bodylabs økologisk peanutbutter (til fyld)

Start med at blende havregryn til mel og hæld det over i en skål. Rør det melede havregryn sammen med bagepulver, kakaopulver, salt og proteinpulver. Skyl din blender og tag nu den modne banan og blend sammen med æg til en lind masse. Hæld massen over de tørre ingredienser og rør godt sammen. Hæld nu dine muffinsforme halvt op med dej og tag en lille klat peanutbutter ned i hver muffin. Hæld dej over igen, så de er helt dækket af dej.

Bag i 25-30 min ved 175 grader varmluft og kig til dem undervejs.

De kan spises som de, eller toppes med en hurtig hjemmelavet snickers inspireret glasur af 3 spsk peanutbutter, 2 spsk vand og 2 spsk kakaopulver.

muffins2

Opskriften befinder sig, for mit vedkommende, i genren “sundere kager”, da jeg ikke anser kulhydrater fra bananer og havregryn eller fedt fra peanutbutter som usundt for kroppen. Naturligvis bør du ikke spise alle 12 alene på en enkelt aften (med mindre du virkelig har god plads i maven), men som sød snack til en god kop kaffe eller te, er de geniale. Læs mere om min holdning til sundere kager og deres næringsindhold lige HER

bloglovin_annawarrington
   

8 kommentarer

 • Dorthe

  De lyder hammer lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   De blev virkelig gode 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe

   Hvad tænker du, man man evt. ville kunne erstatte proteinpulveret med?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg ville tilføje en ekstra håndfuld blendet havregryn, en banan mere og 1-2 spsk kakaopulver. Hvis dejen føles for tung, så ville jeg tilføje 1-2 spsk vand eller mælk og hvis den føles for vandet, så ville jeg tilføje lidt ekstra blendet havregryn eller 1 dl helt finthakkede mandler (mandelmel). Rigtig god bagelyst 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • marlene

  Bruger du koldt eller kogende vand til glasuren?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Mums. De ser rigtig lækre ud og lyder også rigtig lækre! Synes også, peanutbuttermuffins skal smage af peanutbutter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ja, ikke? Når man elsker peanutbutter, så skal der ikke spares på det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Katte, peanutbutter og statskundskab - hvem er jeg?