At være for positiv?

Vind glutenfri produkter på min Instagram!

Elsker du glutenfri produkter? Eller vil du bare gerne teste lidt nyt i køkkenet, der kan give ny inspiration til sund aftensmad? Jeg er så heldig, at kunne udlodde en stor pakke med lækre, økologiske produkter fra TummYummy.

I sidste uge testede jeg selv den grønne ærtepasta og den røde linsepasta med højt proteinindhold. De smagte glimrende til en omgang lækker kødsovs – ligesom da jeg var barn. Den opskrift finder du lige HER

Du deltager i konkurrencen ved at hoppe ind på min Instagram (jeg hedder: annawarringtondk), like dette billede og skrive en kommentar med, hvilken ret du ville lave, hvis du vandt konkurrencen. Sæt i gang! Jeg finder en vinder på søndag kl 12.

PRÆMIEN ER SPONSERET

PicMonkey Collagetum

Hvis du mangler inspiration til glutenfri steder at spise, opskrifter eller tips og tricks, så kan du gå på opdagelse i alle mine blogindlæg, der handler om glutenfri livsstil lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

At være for positiv?