Træning i New York (koster en halv arm)

Vind sportsmassage og akupunktur på Instagram!

Er du altid øm i nakken? Brokker lænden sig, når du squatter? Eller har du kæmpet med en slem hovedpine siden din eksamen, som bare ikke rigtig vil slippe?

Så er denne her konkurrence lige noget for dig! Jeg har fået muligheden for at udlodde en behandling af 60 minutter ved en drøn dygtig sportsmassør og akupunktør i København. Han hedder Hasse og er selvstændig i virksomheden Simplebody.dk, hvor han arbejder som sportsterapeut, massør og akupunktør. Min egen ryg og lænd er altid spændt, da musklerne overkompenserer, når jeg har smerter fra mine hofter. Derfor var det en seriøst god start på dagen, at få de stakkels muskler løsnet lidt op!

PRÆMIEN ER SPONSERET AF SIMPLEBODY

12746032_10208639552527577_189722652_n

 

Du deltager i konkurrencen ved at finde nedenstående billede på min Instagram (jeg hedder annawarringtondk) og skrive en kommentar til billedet. Måske kender du én, der godt kunne bruge en omgang sportsmassage, eller måske ville du forkæle dig selv med en times akupunktur?

12735738_10208639552727582_952682868_n

Jeg finder en vinder fredag d. 19/2 kl 11.

bloglovin_annawarrington
   

1 kommentar

  • Louise

    Jeg vil møg gerne have en sportsmassage, da jeg er meget spændt i min hofte samt ben. Det kunne være så skønt, da det også koster en del penge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Træning i New York (koster en halv arm)