Ser mine lår slutty ud i de shorts?

Vind Valentines dag blomster på Instagram

Uanset om du er single eller i et forhold, så er det nogle gange rart at forkæle søde mennesker i dit liv. Det kan være din mor trænger til et smil i en travl hverdag, at din veninde har brug for en opmuntring eller at din kæreste fortjener lidt ekstra kærlighed.

Jeg går ikke selv op i Valentines dag for at være ærlig. Jeg er ikke specielt romantisk anlagt – hvis vi ser “romantisk” som værende klassisk Hollywoodfilm agtigt, og jeg synes ikke vi behøver en særlig dag at købe blomster eller chokolade på. MEN; det er jo egentlig drøn ligegyldigt om det snart er Valentines dag eller bare en helt almindelig torsdag i dag. Det er altid en god idé at fortælle mennesker i ens liv, at man holder af dem. Og den opgave klarer blomster (eller chokolade) til UG!

KONKURRENCEN ER SPONSERET AF QUEENFLOWERS

Skærmbillede 2016-02-11 kl. 07.24.01

Skærmbillede 2016-02-11 kl. 07.25.00

Hop ind på min Instagram (annawarringtondk), hvis du gerne vil vinde en chance for at forkæle et dejligt menneske. Du kan nemlig vinde en stor buket blomster fra Queenflowers, som kan bære præcis det budskab, du synes. Om det er “jeg elsker dig”, “tillykke med jobbet” eller “fuck valentines dag, du er bare skøn” er helt op til dig!

Konkurrencen slutter allerede i morgen kl 11, så skynd dig!

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

Ser mine lår slutty ud i de shorts?