Mine tanker om bikinifitness #2 (personligt indlæg)

5 sunde opskrifter til påske #2

Jeg elsker at have ferie og kunne bruge tid med min familie, og jeg elsker også at samles om god mad. Jeg elsker dog ikke at være oppustet, tung og træt i kroppen, så selvom jeg (naturligvis) nyder en sørens masse påske chokolade, så betyder det ikke, at jeg opgiver en sund og nærende basiskost. Den betyder nemlig, at jeg har dejlig energi til dagene.

I forgårs samlede jeg her på bloggen 5 sunde opskrifter til påske og i dag kommer anden runde! Her er 5 nye sunde opskrifter, som du kan supplere din påskeferie med.

0a7d11d6-83b1-413a-8682-cf1e99a53bdc_zpsmvebtqbh

1 – En dejlig salat med saft, kraft og knas går man aldrig galt i byen med. Selv det mest traditionelle påskebord kan (efter min mening) piftes op med et lidt nyere indslag. Det behøver hverken erstatte eller udelukke traditionelle lækkerier til påske, men kan give lidt ekstra vitaminer og knas til frokosten. Denne salat er lavet med kerner, grønt, bønner og mango. Opskrift HER

2 – Skal du have brød med? Prøv at supplere dine typiske fransk/rugbrød med hjemmelavede knækbrød. Det ligger lidt lettere i maven (så du kan spise flere omgange) og giver et godt knas til det typisk bløde pålæg. Jeg har en opskrift på lækkert valnødde knækbørd, som smager fantastisk til ost. Du finder den HER. Er du doven, kan du også bare købe noget godt knækbrød. Min favorit er glutenfrit kerne knækbrød.

3 – Det er svært at sige nej tak til lækkert påskechokolade, men det kan være lidt nemmere ikke at tømme hele fadet, hvis der også er et sundere alternativ. Jeg elsker alle former for dadelkugler, men her i påsken vil jeg lave mine havregrynskugler med gojibær, der smager intet mindre end fantastisk. Du finder opskriften lige HER.

4 – Et andet alternativ til brød, er kernemuffins. De indeholder gode fedtstoffer fra nødder og kerner, men ingen mel – hvis du ikke kan tåle det. Det smager godt at tilføje hytteost, hvilket jeg typisk gør for at lave mine muffins lidt lettere, så de ikke ligger ligeså tungt i maven. Opskriften på kernemuffins med hytteost finder du HER

5 – Der bliver drukket en hel del kander kaffer her i påsken (i hvert fald i jylland, hvor jeg kommer fra) og det kan godt kræve nogle skiver kage! Et bud på en sikker vinder, som alle i familien vil elske, er bananbrød med et tykt lag chokolade på toppen. At det er glutenfrit og ikke indeholder tonsvis af fedt og sukker, er der ingen, der opdager! Opskriften finder du lige HER

Hav en fortsat dejlig påskeferie og nyd al den gode mad!

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Mine tanker om bikinifitness #2 (personligt indlæg)