Protein peanubutter jelly kugler!

En dag i mit liv – detaljer og det hele!

Vil du med et kig ind bag facaden? Ind og se hvad jeg går og laver på en helt almindelig hverdag? Jeg elsker selv at få indblik i andres hverdag, da jeg finder stor inspiration i, hvordan andre vælger at prioritere de 24 timer, som vi jo alle har til rådighed.

Følg med i min torsdag, hvor jeg herunder har beskrevet en dag i mit liv helt ned i de små detaljer. Giv gerne feedback om det er kedeligt, spændende eller måske bare lidt hyggeligt at læse om?

08.00 Vækkeuret ringer. Jeg står op, sætter lidt musik på og gør mig klar. For mig er god tid om morgenen virkelig vigtigt, så jeg elsker at have tid til at tulle rundt for mig selv. Gerne med Nik og Jay i højtalerne og hyggetøj på lige den første time.

08.30 Jeg har fået lagt dagens makeup, så nu kan jeg drikke kaffe og tjekke instagram og Facebook, imens min havregrød bobler på komfuret. Jeg spiser en god portion havregryn med æggehvider, sødemiddel og hakkede nødder.

09.00 Morgenmaden spises mens jeg redigerer billeder og blogger om sundere peanutbutter jelly snacks. Du kan finde opskriften HER. Jeg besvarer også altid alle blogrelaterede mails om formiddagen, samt skriver mine artikler, hvis jeg har deadline på nogen til det ungdomssite, som jeg skriver for.

09.30. Solen skinner og jeg cykler mod busstoppestedet, hvor jeg fanger bus 8a mod Østerbro. Mine hofter har det desværre ikke godt nok til, at jeg kan cykle mere end 3km for tiden. Jeg tjekker min Instagram-feed, mens Københavns gader passerer forbi.

10.00 Jeg mødes med en studieveninde på Riccos på Østerbro, hvor vi køber (absurd!) dyr kaffe og arbejder på vores opgave, der handler om forskellen i diskursen fra vestlige mediers dækning af kvinder, der bliver selvmordsbombere.

12.30 Vi spiser vores medbragte madpakker på en bænk i solen (man er vel på SU) og snakker om løst og fast. Min madpakke består af rester af vegansk pasta med “kødsovs” ekstra grønt, mandler og et æble.

12421305_10208876665015241_1133307562_n

13.00 Vi går i det fine solskinsvejr hen til DIIS (Danish Institut for International Studies) hvor vi skal høre et oplæg fra en forsker, der arbejder med nye måder at konceptualisere forståelsen af hvad populært kaldes”radikalisering” af vestlige unge, som støtter ISIS og andre terrororganisationer.

16.00 Jeg har taget bussen hjem, hapser en snack og sidder foran computeren, hvor jeg slapper af og læser blogs. Selvom jeg selv er blogger, elsker jeg også at læse andres blogs. Både fashion, mommy og sundhed – jeg sluger det hele!                         

17.00 Min afslapning blev forlænget, da jeg faldt i søvn og sov en time. Jeg tager noget nyt smertestillende medicin, der gør mig meget træt, så en eftermiddagslur er ikke usædvanlig i min hverdag. Som studerende der primært arbejder hjemmefra, kan det heldigvis ofte lade sig gøre.

 18.00 Jeg står i Netto sammen med alle andre studerende på Nørrebro, der leder efter Nescafé på tilbud, og en enkelt børnefamilie, der har vovet sig ud i ulvetimen

19.00 Dejlig aftensmad bestående af en halv bagt butternut squash fyldt med hytteost og skyr rørt med frisk persille, rødløg, rød peber, hvidlæg og friske cherrytomater.                                                                                                                                                                    

20.00 Jeg burde kigge mere på min opgave, men får i stedet ryddet lidt op i lejligheden og lagt en ansigtsmaske (resultatet var et smukt billede på snapchat, hvor jeg har maske i hele hovedet. Jeg hedder: anna-warrington hvis du vil se flere af den slags)

12071882_10208876696656032_603335708_n

20.45 Jeg har smidt mig i sengen og ser gamle afsnit af Greys Anatomy (elsker den serie!) mens jeg nyder en snacktallerken med blåbær, mandler, rosiner og en proteinbar i skiver.

21.15 Jeg kommer i tanke om, at jeg har planlagt en tur i svømmehallen i morgen tidlig, så jeg får pakket tasken. Jeg har det bedst med at have alt pakket og klar til dagen efter. Derfor er madpakken også allerede klar i køleskabet…

23.30 Hvor spændende Greys Anatomy nu engang er, kan jeg ikke holde mig vågen ret meget længere. Vækkeuret sættes og godnat herfra!

12064055_10208876671535404_478886696_n
Idéen til dette indlæg er tyvstjålet fra den inspirerende Emma Martiny og flere andre bloggere har også fundet inspiration til at skrive om fx. en uge i deres liv (se Mayas indlæg HER) og hvordan en hverdag som travl børnefamiliehænger sammen (se Nutidensmors indlæg HER)

Jeg håber, du har haft en god dag? Hvad får du hverdagen til at gå med?

bloglovin_annawarrington
   

4 kommentarer

  • Johanne

    Jeg synes, det er hyggeligt at læse med om en helt almindelig hverdag. Jeg synes, det er med til at lære dig bedre at kende, og jeg kan godt lide at mærke, hvem bloggeren er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Virkelig fint indlæg. Synes det er så hyggeligt at komme med om “bag facaden” på en blogger, og se dagen skride frem 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Protein peanubutter jelly kugler!