Hvad skal der ske med bloggen i New York?

Hurtig aftensmad

Jeg er i Odense på besøg hos en veninde, og vi ville gerne bare have en omgang hurtig aftensmad, før vi drager en tur i biffen om lidt. Det blev en tur i SuperBrugsen efter en tur i svømmehallen, så det skulle gå lidt stærkt – vi var sultne!

Min tallerken blev fyldt med mit yndlings glutenfri købeknækbrød med kerner, kold laks, en klat hummus med chili agurk. Ikke noget fancy, men virkelig lækker, let og ikke mindst hurtig aftensmad. Det behøver nemlig ikke altid tage alverdens tid eller energi at forberede en helt tilforladelig og lækker sund tallerken mad!

12825616_10208800701996213_1152506414_n (1)

I dag gæsteblogger jeg i øvrigt inde på Amandas blog, hvor jeg er blevet udvalgt som ugens “inspiring woman”, hvilket jeg er super stolt af. Du kan læse indlægget lige HER

Jeg vil også gerne sige tusind tak for de mange kommentarer på mit indlæg i morges om, hvad der skal ske med bloggen, når jeg rejser til New York til april. Jeg vil stadig rigtig gerne høre fra jer, hvad i gerne vil læse mere om herinde, når nu min hverdag ændrer sig en del. Skriv gerne en kommentar HER.

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hvad skal der ske med bloggen i New York?