Hurtig aftensmad

“Hvor er dit tøj fra?”

“Ej.. Hvor har du købt de bukser?” Den sætning har du måske hørt på gaden, i omklædningsrummet eller i bussen. Måske har du endda været modig nok til selv at sige den. I sidste uge blev jeg spurgt hele 2 gange, hvor mit træningstøj var fra. Personligt blev jeg super glad, men i min venindegruppe er der delte meninger om, hvorvidt det er fedt at stoppede fremmede og bede dem gøre rede for, hvor man kan købe deres tøj.

Jeg ser det som et hyggeligt kompliment og bliver kun glad, når folk vil vide, hvor mit tøj er fra. Jeg har også selv stoppet fremmede, men venligt udseende, og spurgt hvor den fede cardigan eller den lækre bluse er købt.

Det er måske en lille invasion af privatlivets fred, men har man en nogelunde social fornemmelse for andre, så kan man vel godt mærke om folk virkelig ikke gider interagere med andre? Som regel bliver man vel glad af at få den anerkendelse og et smil fra en fremmed, gør man ikke?

MIT TØJ ER SPONSERET AF HUMMEL. INDLÆGGET HAR AFFILIATELINKS

IS3A7005 M13

Du finder min seamless top HER og de lækre bukser med mesh detalje HER. De findes også i 3/4 længde HER

IS3A7046 M39

De fede bukser sidder til i taljen og har mønster ned af låret. De findes også i orange (hvis du bliver sommerbrun!).

IS3A7216 M164

Du finder den langærmede pink trøje HER og den grå ærmeløse top HER.

IS3A6869 M102

Billederne herover er taget til en svedig omgang reformertræning i anledning af samarbejdet mellem Energii og Hummel.

Hummels kollektion byder også på seamless tights med mønstre og farver alle de rigtige steder (læs: du får en vildt god røv), shorts i forskellige materialer og toppe i flere farver og mønstre.

PicMonkey Collagejjjj

Bukser finder du HER, Shorts gemmer sig HER og toppen er lige HER

Er du nysgerrig på, hvad det egentlig betyder med affiliatelinks? Læs mere om reklamer på blogs lige HER

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Jeg ville klart tage det som et kompliment hvis nogen spurgte mig- selvom det vidst aldrig er sket, haha 😉 Jeg spurgte derimod en pige i fitness hvor hun havde købt hendes tights. Hun forklarede at de var fra e-bay. Så fluks hjem med mig og bestille, og så dumpede der ellers et par gode tights ind ad døren til sølle 55 kr., det var sgu fedt! Der var jeg glad for at jeg tog mig mod til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Ej, hvor fedt! Jeg har det helt som dig, hvor jeg lige skal tage mig mod til det, men ender altid med at få det gjort, og bliver også altid glad for at jeg spurgte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Hurtig aftensmad