Overload af topping!

Mine tanker om bikinifitness #2 (personligt indlæg)

For 2 år siden var min drøm at stå på scenen i bikinifitness. Jeg var på en kostplan, der fik mig til at tage på i muskelmasse og derefter var jeg på en mini-diæt, der skulle få mig lidt ned i fedtprocent.

Jeg troede, at jeg skulle stå på en scene for at bevise overfor mig selv, at jeg havde vundet kampen over min krop. Jeg troede, at spraytan, glimmer og synlige mavemuskler ville symbolisere en sejr over min livslange kamp imod smerterne fra mine hofter.

For præcis et år siden opgav jeg den drøm. Det gjorde ondt i både hjertet, maven og stoltheden, men jeg var ikke ét sekund i tvivl om, at beslutningen var den rette for mig. Og jeg har heller ikke fortrudt den siden. Læs mit indlæg med tankerne dengang HER

I går blev der afholdt Newcomers 2016, hvor håbefulde og spændte atleter for første gang stod på scenen og viste deres hårde arbejde frem i form af deres kroppe. I dag er der Danish Open, hvor DM i bikinifitness afholdes og flere spændstige mavemuskler skal flexes i blitzlysene.

Jeg har stor respekt for atleter, men det er ikke en sport for alle. Vi fødes ikke allesammen med kroppe, der samarbejder præcis som vi gerne vil have det og alle har ikke livsomstændigheder der gør, at en tur på scenen er realistisk (eller fornuftigt).

I dag ved jeg, at jeg ikke behøver at bevise noget overfor mig selv eller andre. Jeg behøver ikke en sixpack eller at stå på en scene for at acceptere min krop. Den har været meget igennem, og jeg ved ikke om fremtiden bringer flere operationer, mere medicin eller flere smerter. Men jeg ved, at jeg vil gøre mit bedste for at passe på mig selv og min krop.

Mit tøj er sponseret af Hummel. Du finder de lækre shorts lige HER og sportsbhén HER 

Min træner på daværende tidspunkt var intet mindre end fantastisk. Amanda hjalp mig fysisk med at træne, men også mentalt ved at arbejde med min krop – ikke imod den. Jeg var blevet vant til at ignorere mine smerter og presse min krop langt mere, end den egentlig kunne holde til. Hun lærte mig at lytte til min krop og træne ud fra dens muligheder og begrænsninger.

Den viden har jeg med mig i dag, når jeg træner med min nye træner Michael. Træning handler i dag ikke om at forme min krops udseende på en bestemt måde eller at kunne løfte bestemte antal kilo. Min træning handler i dag om bevægelse og om at arbejde med min krop der hvor den er. Jeg bliver aldrig den stærkeste eller mest veltrænede, men det er også helt i orden. Jeg skal nemlig “bare” være den bedste version af mig, hvor gamle og dumme hofter desværre også er en del af pakken.

Du kan læse mere om en hverdag med smerter HER og hvorfor jeg i dag tager smertestillende medicin HER. Aner du slet ikke hvad jeg snakker om, når jeg refererer til mine hofter, kan du læse hvad der egentlig er galt med dem lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Overload af topping!