Drøm vs. Virkelighed

10 af de bedste Instagram profiler om sundhed

Hvem skal du følge på Instagram? Er du interesseret i sundhed, så har jeg et par gode bud på, hvem du bør klikke ‘follow’ til på Instagram – udover min egen profil naturligvis 😉

Jeg er nemlig igen blevet interviewet til University Post, hvilket er en top lækker hjemmeside og Facebookside for studerende med masser af inspiration til alle aspekter af livet som ung og/eller studerende. Denne gang bad de mig om at samle mine bud på de 10 bedste konti på Instagram, hvis man mangler inspiration til et sundere (og sjovere) liv.

Der findes jo en million forskellige bud på, hvordan man lever et “sundt” liv lige fra grønne bønner og kylling til yoga og urtethe eller chokolade dagligt, så jeg har forsøgt at tænke lidt rundt om hele spektret af profiler. Det er blevet til en liste med 10 profiler, der, efter min mening, har hver deres at byde på. De inspirerer alle til forskellige aspekter af et sundt liv fra profiler med fokus på vægttab til glutenfri opskrifter, en plantebaseret veganer, en enkelt LCHFér og et par bikinifitness-damer (både nuværende og tidligere). Du kan læse min liste over de 10 bedste Instagram profiler HER og fortælle, om jeg måske mangler nogen?

12495096_10209100987343159_3365712762445334883_n

Skærmbillede 2016-04-15 kl. 09.57.57

Du kan læse mit første interview med University Post lige HER, hvor jeg snakker om, hvorfor jeg har valgt at blogge.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Drøm vs. Virkelighed