Kom med i køkkenet!

De første indtryk fra New York

OMG – her bor jeg! Hvor vildt er det lige? Den tanke har jeg haft et par (hundrede) gange, siden jeg landede i går. Jeg har undgået det værste jetlag ved ret simpelt af følge døgnrytmen i byen, da jeg ankom. Det føles rimelig overvældende at være her, og jeg vil løbende blogge ganske åbent og ærligt om de tanker og følelser, som jeg oplever ved at være helt alene i den store by. New York er pulserende, larmerende, dynamisk og helt fantastisk.

nyc1

Lige nu sidder alle min følelser udenpå tøjet, jeg har forladt min komfortzone derhjemme og jeg har ingen hverdag herovre – endnu. På mandag starter jeg på min praktikplads, hvilket jeg glæder mig til. Jeg tror, det hele føles noget nemmere i et nyt land, når der kommer en form for struktur på tilværelsen. En form for mening med galskaben?

De næste par dage vil jeg bruge på at udforske mit nærområde, blive bekendt (og tilpas) med Brooklyns gader og mærke stemningen i de forskellige nabolag. Mine aftener bruger jeg på mit lille bitte værelse, som jeg lejer hos den sødeste kvinde i verden, der er meget åben og imødekommende. Hun har en sød lille søn og en fluffy hundehvalp, som gerne kommer hen og siger hej ved enhver given lejlighed.

 

Jeg håber, i vil læse med derhjemme og synes det er hyggeligt at høre om hverdagen herovre. Mine arbejdsopgaver ligger og venter ude i fremtiden og jeg håber, at blive en sørens masse både faglige og personlige erfaringer rigere de næste 5 måneder.

værelse

Hav en dejlig dag i Danmark!

bloglovin_annawarrington
   

3 kommentarer

 • Anita

  New York er bare skønt!
  Jeg glæder mig til at følge dig og dine mange nye oplevelser. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg glæder mig helt vildt til at følge din tid i New York – det lyder så spændende, det du skal beskæftige dig med, og jeg vil ønske, jeg får muligheden for noget lignende! Al held og lykke herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Kom med i køkkenet!