At pakke til 6 måneder?

En bloggers hemmeligheder

Bloggere ELSKER deres læsere, men fortæller dem sjældent deres hemmeligheder. For hvordan kan det egentlig lade sig gøre, at de fleste bloggere ser så glade og friske ud med fuld makeup dagligt? Laver kreativ og spændende mad, selvom det regner og er mandag? Og i øvrigt har overskud til at træne (uden en dråbe sved på panden naturligvis) før de tager hjem til deres boligmagasinslejlighed, hvor solen altid skinner?

Lad mig give jer et lille indblik bag scene hos (langt de fleste) bloggere. For det er fantastisk at have så mange der læser med, nogle gange helt surrealistisk, så derfor fortjener alle jer der klikker herind egentlig også at vide hvad der sker, bag scenen. Hvad er bloggernes hemmeligheder?

9a5e8d47-a4bc-4848-955c-e9ebe1318844_zps53watyvw

Jeg kan selvfølgelig ikke udtale mig om ALLE bloggere, men har nu været i denne her småskøre blogverden i over 2 år og har opfanget et par tips og tricks undervejs – hemmeligheder om man vil…

PicMonkey Collagekkkk_zpsrkc1rwmu

En bloggers hemmeligheder…

– Vi tager flere hundrede billeder og mange redigerer the shit ud af dem, hvor ganske få så ender med at få lov til at komme på blog eller Instagram. Filter er din bedste ven! (Mange tager endda deres Insta-billeder med spejlreflekskamera for at opnå den bedste kvalitet inden det lægges tilbage på mobilen og på Instagram).

– Det er enten alt for koldt,  alt for varmt eller alt for akavet at tage 98% af vores billeder, men vi gør det alligevel…

– Man ligner også som regel en idiot, når man tager billeder af sin mad. Hvordan tror du den bedste vinkel er? Det er altid ved enten at sidde krampagtigt nede på gulvet, eller stå på en stol og tage billeder ned på et bord. Men bare resultatet er insta-værdigt, så er der ingen vinkel for besværlig for en blogger!

– Man ligner i øvrigt også en idiot, når man tager billeder af sig selv. Men det gode selfie er altid det heleværd, ikke sandt?

– De fleste bloggere får faktisk slet ikke så mange sponserede gaver eller tilbud, som man skulle tro. Du bliver ikke rig af at være blogger, med mindre du er en af de få i Danmark, der har opbygget en virksomhed omkring deres blog, eksempelvis Mascha, Irina, Sandra eller Fie (De er i øvrigt pisse seje og dygtige kvinder allesammen)

– De fleste indlæg på en blog er planlagt. Nogle kører endda efter en blogger-kalender, så de har overblik over deres uge med alle blogindlæg og Facebook-opslag. Personligt er mine indlæg nogle gange spontane, men det er ikke ret tit.

– Det samme gælder Instagram, hvor det sagtens kan være dagevis siden at lige netop den træning eller den skål med havregrød og tusind toppings har fundet sted

– De fleste laver 3-4 kager eller opskrifter på én gang, tager en hulens masse billeder og inviterer enten alle veninderne over eller fylder fryseren med sundere kager. Så er der nemlig blogindlæg til de næste par uger, hvor man har travlt med livet udenfor skærmen…

– Det samme gælder outfits, hvor man snildt kan have 5-6 forskellige enten fashion eller sportslooks (alt efter hvilken blogger man er) og tage en masse billeder, som løbende kan lægges op, mens man render rundt i småkedeligt tøj derhjemme.

– Det er faktisk også sjældent at maden ser præcis sådan ud, når den egentlig bliver spist. Som regel styles maden i en pæn tallerken i det rette lys – og indtages så fuldstændig rørt sammen til ukendelighed i sofaen. Måske er det bare mig…

Og så de (måske) mere overraskende aka de positive “hemmeligheder”…

blog2

12957355_10207278232527226_902767101_n

Seje Mette og jeg står og fryser i vores (sponserede) Hummel outfits, mens vi planlægger næste posering (og jeg får rettet hendes hår i kulden. Bemærk Mettes ansigtsudtryk, der vidner lidt om vejret. Det samme gør vinden i min vinterjakke…

bagscenenSødeste Cecilie Lange i færd med at tage billeder af stærke Caroline Schack...

– Vi hjælper hinanden mere, end man måske skulle tro. Mange har en idé om, at bloggere er store konkurrenter og det er vi vel egentlig også, men generelt er der en utrolig hjælpsom stemning blandt bloggere i DK. Der er sgu ikke så meget drama og tekniks hjælp, en ekstra fotograf eller en støttende skulder er aldrig mere end et klik væk..

– Langt de fleste (hvis ikke alle) bloggere siger faktisk “nej tak” til sponserede tilbud, da de ikke vil skrive om noget, som de ikke står inde for. Mange bloggere er blevet beskyldt for at “sælge ud” og reklamere for produkter, som de egentlig ikke bruger eller bryder sig om. Der er sikkert nogle, der gør det, men min erfaring er, at de fleste vægter deres integritet og troværdighed utrolig højt.

– Vi bruger rigtig mange timer hver uge på blog, instagram, events og mails. Det er ikke (kun) fordi vi godt kan lide opmærksomhed eller at være et talerør for et bestemt budskab, men min erfaring siger mig, at ALLE bloggere brænder for deres hobby/arbejde og gerne vil arbejde på at blive bedre for hvert blogindlæg, der klikkes “udgiv”.

Tak fordi du læser med herinde! Hvad der nogle blogger hemmeligheder, der overraskede dig?

bloglovin_annawarrington
   

6 kommentarer

 • Hahaha, det her indlæg er helt genialt og virkelig sandt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker virkelig sådanne indlæg! Kan nikke genkendende til de fleste af tingene! Super fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Frederikke, det er jeg glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig sandt alt sammen, og et virkelig godt indlæg!
  Jeg kender selv til mange ting du skriver, og det er jo helt rigtig med de outfits altså, men det er jo med at nå det hele! 😉
  – Men jeg gir dig ret, jeg synes der er en god stemning blandt os bloggere i DK, dog syntes jeg noglegange der kan ske noget drama, men det er da heldigvis over igen, og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden!
  men som sagt godt indlæg! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak Nicoline 🙂 Der er altid en smule drama, det kan nok ikke undgås, men jeg synes faktisk, der er overraskende god stemning og det er virkelig dejligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

At pakke til 6 måneder?