Træning udenfor!

En off-dag

Nogle dage er man superwoman, der klarer hele to-do listen på den halve tid og andre dage spilder man tandpasta på blusen, glemmer kaffen og føler sig helt ved siden af. En klassisk off-dag.

I dag har jeg derfor ingen tips til New York, ingen finurlige betragtninger om hverdagen i USA eller opskrifter på kager, der kunne gøre denne (lettere grå mandag) en smule bedre.

For et par måneder siden, hjemme i København, skrev jeg et blogindlæg om, hvorfor vi ikke bare er ærlige overfor hinanden, når andre spørger, hvordan vi har. Det mener jeg stadigvæk, da jeg står ved, at vi måske alle ville få det en smule bedre med os selv og hinanden, hvis vi blev bedre til at droppe facaden bare lidt overfor hinanden.

Problemet er lidt i dag, at jeg jo er ny i min praktik. De kender mig ikke, de ved ikke hvordan jeg arbejder og de ved ikke, hvordan jeg har det. Så… Jeg ender nok med at smile pænt, sige “hi, how are you. Fine, thanks…”, mens jeg gemmer mine trætte øjne bag (lidt mere) foundation og mine smerter bag et smil. Det gør man bare nogle gange.

2721afda-8295-46b3-ba4d-fe5206bdc1a0_zpsig3702x5

Men nu skal mit hår smides op i en knold og blazeren skal på. Jeg har en metro, som ret tvivlsomt venter på mig. Hav en god mandag derhjemme!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette

  Hej Anna – Tak, fordi du valgte stadig at blogge under din praktik i æblet. Det er rigtig spændende at følge dig, privat som på jobbet. Eneste minus (for bankkontoen): jeg er begyndt at ha cravings efter ferie i NY…:D
  Har altid syntes, det var jobbigt at starte nyt arbejde. Jeg mener, man kan hverken finde blyanterne eller WC’et, vel? Og hvordan er reglerne lige her, skrevne som uskrevne? Forestiller mig, at det ikke blir lettere, når det foregår i et fremmed land. Men du kringler det, det ved vi jo. Iø er jeg enig med dig: det er lidt underligt med en hilsen, som spørger efter, hvordan modparten har det – idet man underforstået forventes at give et intetsigende, positivt svar??!!
  Go mandag!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for de meget pæne ord Mette, det sætter jeg stor pris på, at du siger 🙂 Jeg kan genkende alle de tanker, du beskriver. Når man er ny, så er alle de uskrevne regler næsten sværere at sætte sig ind i end alle de skrevne regler! Men man finder sig som regel til rette, så det satser jeg også på, at jeg gør løbende 🙂
   Hav en dejlig uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Træning udenfor!