Har du prøvet chayote?

Er det arrogant at ville inspirere?

Jeg startede med at kalde dette indlæg “et ønske om at inspirere”, men slettede det igen. Og årsagen fangede min nysgerrighed. Hvorfor slettede jeg det? Fordi en snigende lille stemme af usikkerhed, jantelov, kald det hvad du vil, dukkede op. Jeg kan da ikke tillade mig at antage, at jeg inspirerer nogen. Kan jeg det?

Det fik mig til at tænke. Er det virkelig arrogant at ville inspirere? For mig indebærer ordet ‘inspiration’ et element af gensidighed. Jeg formidler mine tanker, følelser, tips og opskrifter, men jeg er jo også selv forbruger af andre bloggeres indhold, hvilket kombineret med den interaktion der heldigvis ofte er med læsere på bloggen og Instagram, giver en form for gensidighed, som jeg sætter stor pris på.

Grunden til at jeg startede bloggen, var ikke at formidle mit syn på sundhed fra et bedrevidende eller fagligt sted. Der er mange gode blogs, hvor der er uddannede personer bag og der er også blogs, hvor kun bloggerens egen mening anses for ‘rigtig’. Hver sin lyst. Min idé med bloggen, da den startede for 2,5 år siden var at inspirere til et sundt liv (i absolut bredeste forstand) uanset hvilke udfordringer, der måtte være at kæmpe med. Jeg valgte at bruge min historie som udgangspunkt og simpelthen formidle ud fra min egen hverdag, da det efter min mening er blogmediets styrke at der sidder et helt menneske bag og ikke blot en faglighed eller kommercielle interesser.

Skærmbillede 2016-04-14 kl. 09.37.07Jeg er blevet interviewet til en artikel for University Post, som jeg faktisk er ganske stolt af. De stillede mig nogle rigtig gode spørgsmål, efter min mening, og har lavet en samlet artikel, der handler om både min hverdag som studerende og de ambitioner jeg har i forbindelse med det, men også om min baggrund som hoftepatient, og hvordan det har givet mig en passion for at inspirere andre på en måde, hvor det giver mening for mig. Så godt som jeg kan ud fra mit eget hverdagsliv, hvor man kan tage hvad de kan bruge og ignorere resten. Ligesom jeg selv gør, når jeg læser blogs og instagram.

Jeg kæmper også selv med en masse udfordringer i hverdagen både ift studiestress, kropsidealer, sundhed og smerter. Vi kæmper alle med hver vores, så hvorfor ikke gøre det sammen? Hvorfor ikke hjælpe hinanden på vej med en god tanke, opskrift eller et tip? Der er helt sikkert andre, der har følt eller tænkt det samme som dig, så hvorfor ikke dele? Du behøver naturligvis ikke krænge alle dine inderste tanker ud på nettet, men hvis du har mod på at dele lidt af dig selv, får du rigtig meget tilbage.

Så… For at besvare mit eget spørgsmål. At ville inspirere er ikke arrogant, det er fedt!

udenfor4Skærmbillede 2016-04-14 kl. 09.36.54

Hvad mener du?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Mette Lyngholm

  Du er uden tvivl en inspiration for rigtig mange Anna! Jeg elsker dine indlæg hvor man kan mærke personen bag bloggen. Det er skønt at du deler dine tanker med os andre, det er i hvert fald en stor inspiration for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak sødeste Mette og kan kun sige i lige måde! 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Har du prøvet chayote?