One pot pasta på 15 min (vegansk)

Hindbær og hvid chokolade grød

Sød og syrlig. Cremet og crispy. En virkelig lækker omgang morgenmad i form af hindbær og hvid chokolade grød, som kan laves på ganske få minutter. Det smarte ved konceptet “havregrød med toppings” er, at du kan variere din morgenmad i det uendelige. Du kan ændre både næringsindhold og smagsindtryk ved at røre enten æggehvide, skyr eller proteinpulver i selve grøden og derefter toppe den med alverdens friske og tørrede frugter, nødder, sødemidler eller hvad du har lyst til.

Jeg har leget med det nye proteinpulver fra Bodylab med smag af hindbær og hvid chokolade, som dannede basen for min grød sammen med en lækker, hjemmelavet og sukkerfri hindbærsovs. Det blev drøn hamrende lækkert, og det er ikke engang nogen aprilsnar!

PROTEINPULVER SPONSERET AF BODYLAB. INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

bbbb

Opskrift på grød til 1 person

– 50 gram havregryn (eller mere hvis du er mere sulten)

– 1 scoop proteinpulver med hindbær og hvid chokolade (eller vanilje)

– 1 knivspids salt

– 2-3 dl vand (alt efter hvor fast du foretrækker din grød

Hæld gryn og vand i en gryde og sæt det til at koge. Når det koger, skruer du ned til middelvarme og tilsætter salt, men ikke proteinpulver. Det hælder du til gengæld op i den skål, du vil spise grøden af. Det kolde proteinpulver blander du derefter med den varme grød, når den er blevet fast i konsistensen.

Opskrift på hindbærsovs

– En håndfuld frosne hindbær

– 1 tsk kokossukker (eller andet sødemiddel)

Start med at hælde en god del kogende vand henover de frosne hindbær, og hæld det fra efter 1-2 minutter. Tilføj en smule nyt, kogende vand og kokossukker. Nu kan du forsigtigt mase hindbærerne med en gaffel eller stavblender, så det giver en hindbærsovs, der er lige til at hælde over din grød.

hind

Grøden er til sidst toppet med kakaonibs og lidt hele hindbær, der også kommer fra frost og lige har fået et hurtigt opkog. Du kan også pynte grøden med lidt revet, mørk chokolade eller frysetørrede hindbær.

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

One pot pasta på 15 min (vegansk)