Farvel til hårfarve efter 10 år

Tør du træne i shorts?

“Jeg føler mig så udstillet” svarer min veninde, da jeg spørger hende, om hun træner i shorts. Jeg har lagt mærke til, at der ikke er ret mange, som føler sig tilpasse ved at træne i shorts. Hvis du står i et træningscenter eller kigger på løberne ved om søerne om sommeren, så er det næsten kun de super duper veltrænede eller meget slanke, som tør (?) træne i shorts.

Jeg tror, at mange kvinder føler sig beklemte over deres egen krop, hvis de viser deres ben frem, eller de føler, at andre kigger på dem. Så… Derfor har jeg taget en udfordringen op, og jeg vil gerne give den videre til dig. Tør du træne i shorts?

INDLÆGGET ER SPONSERET OG INDEHOLDER AFFILIATELINKS

ad5

Nogle synes sikkert, at jeg har store lår. Andre nok at jeg små lår, og andre igen vil mene, at de ikke er veltrænede nok. Fuck det. Jeg forholder mig egentlig mest selv til,  at jeg har ben, der virker (nogenlunde). Jeg har efterhånden lært, at det vigtigste for mig ikke er udseendet på mine ben. Når man har levet med smerter i 11 år, så bliver det ærlig talt sekundært hvor meget eller lidt fedt der er på mine lår, så er spørgsmålet nærmere, om jeg kan cykle i dag eller ej.

Og så er der nok nogle, der vil sige: “det er nemt for dig at sige, du er jo slank”. Men slanke kvinder kan bestemt også have komplekser over deres kroppe. Det kan være svært for alle at føle sig tilpas i deres egen krop, men det kan virkelig også øge livskvaliteten at arbejde på det!

ad3

Det handler naturligvis primært om at arbejde med sig selv mentalt og acceptere sin egen krop, men lækkert tøj kan måske hjælpe processen lidt på vej! Det kunne være på tide at udfordre dig selv lidt? Finde ud af at det måske slet ikke er så farligt, hvis andre kan se dine ben?

Først og fremmest skal du finde de rigtige shorts, som du føler dig godt tilpas i. Jeg har her valgt et par farverige og løse shorts fra Adidas, som kan købes på Ellos, Jeg føler mig personligt ikke ret godt tilpas i alt for stramme shorts, da jeg føler, at de kravler op og bliver meget korte, og jeg bliver utrolig selvbevidst.

ad4

Så er du lidt usikker omkring dine ben, kan et par løse shorts være det første skridt. Noget andet du kan gøre er, at parre dine nye shorts med en langærmet bluse. På den måde undgår du at føle dig alt for bar, når du træner. Du finder min bluse HER

Mine shorts er her sat sammen med en lidt løs og langærmet løbetrøje fra Adidas, som er i dejligt tyndt stof, der sidder rigtig rart, så jeg følte mig godt tilpas i hele outfittet. Og det er jo egentlig det vigtigste! Hvem gider træne og bruge hele tiden på at suge maven ind, passe på at brysterne ikke falder ud eller sørge for, at ens shorts ikke afslører for meget?

ad1

Nu har jeg jo nogle særlige udfordringer med mine hofter og derfor kræver jeg meget af mine træningssko, men jeg får altså helt ondt i maven, når jeg ser, at mange unge ikke tænker på deres sko! Du risikerer at løbe, gå og træne i helt underlige vinkler, hvis du ikke har ordentligt fodtøj på.

Personligt vælger jeg altid sko, der er stødabsorberende, da det er vigtigt for både mine hofter, men også mine hypermobile led. De løbe sko, som jeg har på i dette indlæg, kan du læse mere om HER og se, om de er noget for dine fødder.

Jeg håber, du har fået mod på at tage udfordringen op og træne i shorts i nærmeste fremtid? Er du blevet fristet af mit outfit, kan du lige nu få 20% rabat på træningstøj og sko fra Adidas Sport Performance ved at bruge koden: 335448. Tilbuddet gælder helt indtil 17.april og gælder ikke nedsatte varer eller andre tilbud.

Så… Frem med de lårbasser!

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Farvel til hårfarve efter 10 år