Sund chokolademousse

Virker CIT roller?

Det ser smart og fancy ud, men virker det? Sådan tænke de fleste af os nok, når vi ser et nyt produkt, der lover at gøre os smukkere, tyndere, stærkere eller whatever det måtte være.

I 8 uger har jeg teset CIT roller fra Âme Pure og nu er jeg klar med en endelig anmeldelse. Min hud er generelt ret medgørlig, men ind i mellem glemmer den, at jeg er fyldt 26 år og gerne skulle se præsentabel ud – og så får jeg urenheder, tør hud eller bliver lidt rødlig at se på. Altsammen ganske normalt, særligt når det er koldt udenfor, men ikke desto mindre ret irriterende.

PRODUKTERNE ER SPONSERET

Virker det så?

Nu kan jeg jo kun tale ud fra egen erfaring og min hud ser generelt mere ensartet ud, end da jeg startede behandlingen. Jeg får stadig en irriterende bums ind i mellem, men det er jo ret normalt, særligt som kvinde. De små rødlige ar, som jeg havde i panden og på hagen, er betydeligt formindsket, når jeg ikke har makeup på. Det betyder også, at min foundation lægger sig langt pænere på min hud, når jeg så tager makeup på, hvilket er dejligt. Jeg behøver heller ikke lægge så tykt et lag makeup som før, da min hud er mere ensartet i farven.

PicMonkey Collagekkkkbbb

Hvordan virker det?

Du kan se en demonstration af, hvordan man bruger både CIT roller og gel i videoen her, som er optaget for to måneder siden, da jeg startede behandlingen. Jeg har ingen makeup på og morgenhår, så det skulle gerne være relativt autentisk at se på.

Som det ses på videoen er produkterne virkelig nemme at bruge. Huden kan godt blive ret rød lige efter behandlingen, så jeg vil anbefale, at du bruger en CIT roller inden sengetid eller på en søndag, hvor du ikke har de store planer alligevel. Du kan læse meget mere om Âme Pure ansigtsbehandlingen og produkterne, der følger med lige HER

Nå… Kan man så se forskel efter 8 uger?

Lyset på billederne er forskelligt og jeg har mascara på, på mit efterbillede, men jeg synes det er ret tydeligt, hvordan min pande og hage er mindre rødlige og huden generelt er mere ensartet. Jeg har stadig små, mindre prikker i panden, der stammer fra ar efter uren hud, da jeg var teenager. Det samme har jeg på hagen og over læben, men hele min hud er langt mere medgørlig nu!

Hvis du har problemer med strækmærker eller appelsinhud, har de også lavet en kropsbehandling, som du kan læse meget mere om HER. Der findes også behandlinger, som er beregnet til ar, der ikke er helet særlig pænt. Det kan du læse om HER.  Selv er jeg ret glad for mit ar på mit lår, så jeg har ikke selv prøvet kropsbehandlingerne, men måske har du større problemer med huden på kroppen end i ansigtet, og så kunne det måske være noget for dig.

bloglovin_annawarrington
   

12 kommentarer

 • Gør det slet ikke ondt? Jeg synes det virker lidt voldsomt at køre nåle rundt i hovedet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jo, det prikker en hel del, når man ruller hen over huden. Din hud bliver også, som jeg skriver, rød bagefter. Derfor har jeg gjort det enten om søndagen, hvis jeg ikke havde planer, eller om aftenen inden sengetid. Det tager dog kun et par minutter, så synes sagtens man kan holde den prikken ud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Den smukke blogger, Anna Warrington, har også prøvet CIT Face Roller og har skrevet hendes beretning om det. Vi har alle forskellig hud, og hendes resultater er anderledes end mine. Du kan se hendes før/efter billeder lige HER. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej! Jeg har også et par hurtige spørgsmål til dermarolleren. Er det bare mig eller er deres hjemmeside en kende “uprofessionel”? Der står fx intet omkring mm-typer.
  Hvilken type havde du? og ved du noget om de forskellige størrelser? Jeg har nemlig forsøgt at skrive til Amepure, men de svarer ikke.. Det virker altså lidt underligt! og derfor spørger jeg lige dig i stedet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Hej Julie. Ærgerligt du ikke finder det, du skal bruge på deres hjemmeside. Det er så irriterende, når man går forgæves efter info! Jeg må se om jeg kan svare, så godt jeg kan 🙂
   Min mm type var 0,5 mm til ansigtet og det har fungeret fint for mig. Det fik jeg at vide fra Amepure, da den størrelse egnede sig godt, hvis man havde tendens til rødmen og ar efter acne. Jeg beskrev også til dem, at jeg ikke har særlig fedtet eller uren hud. Jeg ved desværre ikke, om man skal have længere eller kortere mm, hvis man har andre hudproblemer. Hvis du sender mig en mail med din hudtype og dine spørgsmål, så sender jeg dem straks til min kontaktperson hos Amepure, så de kan svare mere uddybende 🙂 Du kan skrive til: anna-warrington@hotmail.com

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina Nisted

   Der er en super hurtig chat-service på siden – her fik jeg svar på alle mine spørgsmål lige med det samme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Hej 🙂 hvor ofte skal man bruge den? Er det hver aften, en gang om ugen eller?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin borup

  Hvad får du af firmaet for at lukke dette ud ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Jeg har udelukket fået produktet og har ikke forpligtet mig til at sige noget bestemt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvor mange mm er rolleren du brugte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • weblog. Loads of gratitude sharing. accekdeedgkfgeac

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Sund chokolademousse