Det skal ikke være tabu at snakke om!

Brunch på Upper East Side

Manhattens Upper East Side oser af luksus, overskud og velvære. Det eksklusive område er for dem, der elsker at nyde alle storbyens goder i et højt tempo – og har penge til at gøre det.

5 minutters gang fra Central Park tårner de høje bygninger med lejligheder over de behageligt brede gader, hvor fashioanble tøj butikker, delikatesseforetninger og spisesteder står side om side med blomsterkrukker, fitnesscentre og fastfood restauranter. Der er i den grad noget for enhver smag, men man skal nok være bidt af en gal storbyhund (med en dyrere frisørregning end min) for at synes, her er virkelig lækkert. Det er jeg heldigvis!

Og jeg har heldigvis også mødt en masse dejlige og spændende mennesker her i New York, der deler min passion for både storbylivet, international politik, farverige drinks og konceptet med morgenmad til alle dagens måltider! Vi har fundet en lille, men genial og meget hyggelig café, der specialiserer sig i brunch med bobler, The Barking Dog. Genialt søndagskoncept!

brunch2

Menukortet havde flere varianter af omelet, som virkelig fristede, men jeg endte med at vælge en breakfast bananasplit. Ja, det er præcis ligeså lækkert, som det lyder! Græsk yoghurt, frisk frugt skåret i mundrette bidder, hjemmelavet granola med ristede havreflager, sultana rosiner, tørristede nødder og naturligvis bananer.

Hele bordet delte en kande bobler bestående af granatæble-juice, champagne og blåbær. Det var noget der den perfekte kombination! Du finder The Barking Dog på York Ave. mellem 76th St. & 77th St, New York, 10021

brunch3

Hvis du også elsker brunch til frokost eller aftensmad, kan du læse et eksempel på en omgang brinner (breakfast for dinner) som jeg nød tilbage i København for et par måneder siden lige HER. Der er bare noget fantastisk hyggeligt over at indtage morgenmadsprodukter hele dagen. Det er sødt, blødt, knasende, salt og mættende. Der er noget for alle sanser!

brunch1

Du kan læse mere om det meget lækre område af New York og se billeder af gadebillet på temasiden om Upper East Side på Air BnBs side lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Det skal ikke være tabu at snakke om!