Idioten der går i byen om fredagen

Dresscode på kontoret #skjorter

Min praktikplads er som bekendt UN Women, der ligger i et ret så fancy kvarter på 42nd street midt på Manhatten. Jeg ser rigtig mange tjekkede mennesker hver morgen og forsøger selv at passe ind, så godt jeg kan. For at være helt ærlig, så elsker jeg faktisk at der er dresscode. Det føles en lille smule som om, jeg får lov til at ‘klæde mig ud’ hver eneste dag.

Et voksenjob kræver nemlig voksentøj. Sørens. På universitetet kunne jeg møde op i stort set, hvad jeg havde lyst til. Blazer den ene dag og sportstøj den anden dag. Typisk befinder man sig ikke fysisk på studiet i ret mange timer, så et par tights kan snildt gå som bukser, når man alligevel er på vej til/fra træning bagefter.

Men måske er der andre derude end mig, som pludselig skal se voksen og professionelle ud, men ikke helt har garderoben til det? Jeg vil derfor lave en serie her på bloggen, hvor jeg giver mine bedste tips til billige, men lækre sager, der passer ind på de fleste kontorer. I dag skal det handle om skjorter.

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

dresscode2

Ja, det er trætte morgenøjne og mit hår er bare skrabet tilbage, men i det mindste er mit outfit on point!

Det vigtigste for mig, når jeg køber skjorter er, at de sidder godt. Jeg vil ikke føle at jeg drukner, at den sidder for stramt eller at jeg slet ikke ligner mig selv. Det er vigtigt, at jeg også kunne finde på at brug samme skjorte til et cafébesøg med en veninde – måske bare stylet lidt anderledes. Jeg er nemlig på SU, og mit budget til min praktik holder altså ikke til, at jeg udelukkende bruger mit tøj én gang!

De klassiske skjorter

PicMonkey Collageskjorter

1 – Klassisk skjorte i mange farver med et helt enkelt snit til 249 kr HER. 2-Skal der til mere gang i den, uden at blive for mønstret, er striber et godt bud. Skjorte med klassiske striber og formfit til 249 kr. HER 3 – Lidt mere sexet, men stadig klassisk, skjortekjole i stof med stretch (læs; behagelig efter en hel dag på arbejde) til 299 kr. HER 4- Sommerskjorte i hør, som passer godt til den varme sommersol, men uden at være for afslørende til 349 kr. HER.

De lidt sjovere skjorter

PicMonkey Collageskjorter2

1 – Denimskjorte for et råt look, der kan styles med en klassisk nederdel. 349 kr HER 2- Leg med både tesktur og farve i en lækker, anderledes skjorte i vinrød 329 kr. HER. 3 – Let og sommerlig skjorte med mønster. Petit fit til 279 kr. HER 4 – Giv den gas med mørk denim, der ser cool ud til både en stilet nederdel og et par jeans i weekenden. 559 kr HER

Lige nu får du 100 kr i rabat for hver 500 kr du handler for på Ellos, så mangler du undskyldninger for at klikke en masse hjem (udover at det lige har været den første, at det regner og at du faktisk fortjener det), er den lige her!

dresscode3

Hav en rigtig god mandag allesammen!

   

8 kommentarer

 • Rigtig fin ide og super fine tips! Dem maa du meget gerne fortsaette med.
  I Sydamerika arbejder vi ogsaa med dresscode, men det er nu meget sjovt at lege lidt indenfor de graenser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tak for feedback! Jeg vil super gerne fortsætte, da jeg netop selv har manglet forskellige tips, når garderoben pludselig skal opgraderes lidt 🙂 Men det er faktisk ret hyggeligt sådan at lege med sit look på denne måde 🙂 Lyder fedt med sydamerika!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hvor er den skjorte du har på billedet fra ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Den er fra H&M til den nette sum af 249 kr, men den er købt for et par uger siden i Malmø, så ved faktisk ikke helt om den stadig kan købes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Ha ha hvor er du fej 😉 Det er også den du har på, jeg er helt pjattet med, du ser så godt ud 😀 Og kan ikke lige finde den på hjemmesiden .øv.. Ved du hvilken serie den er fra ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hvor er du sød 🙂 Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Idioten der går i byen om fredagen