5 tegn på at jeg nu er New Yorker

“Du ser tynd og brugt ud”

De hårdeste ord kommer altid fra de mennesker, der elsker dig mest. Er det ikke sådan man siger? Det kræver en stor grad af omsorg og kærlighed at kunne være helt ærlig overfor et andet menneske – især hvis det man vil sige måske ikke er lige nemt at høre.

Ord kan ramme. Somme tider kan selv ganske få ord føles som at få en regulær mavepuster. Den sidste uge har både min mor, min kæreste og to af mine bedste veninder hjemmefra kommet med ord, der ikke er nemme at høre,  men det er måske en god idé at lytte til en mavepuster eller to.

hummel111

Jeg har siddet på kontoret, drukket min kaffe og set min mobil blinke ud af øjenkrogen. Som regel er det ’bare’ søde hverdagsbeskeder, men andre gange har beskederne en anden karakter.

”Du ser brugt ud”. ”Du ser træt ud”. ”Du ser noget tynd ud”. Mine nærmeste har ikke sagt nogle af delene for at gøre mig ked af det, og det er altid efterfulgt af; ”Er du okay? Passer du godt nok på dig selv?”

Det første sekund man læser sådan nogle beskeder, får man lyst til at lukke af, gå i forsvarsposition eller benægte. At blive småsur eller fornærmet er også en mulighed. Men det tjener nok et formål at trække vejret en ekstra gang ned i maven og tænke over, hvorfor de beskeder mon bliver sendt?

Jeg har været åben og ærlig om, at hverdagen her i New York både er fantastisk og spændende, men også hård for mig personligtJeg er simpelthen så heldig at have fået verdens bedste praktikplads og de sødeste mennesker, der gider drikke drinks, tulle rundt i byen og grine, når vi har fri.

Men, jeg har stadig mine kroniske smerter, som desværre ikke forsvandt, da mine fødder landede i drømmebyen. Når jeg vågner om morgenen, skal jeg tage mig sammen. Når jeg ser en etage med trapper, skal jeg tage mig sammen. Bag ethvert smil til møderne på arbejdet eller over drinken i baren, gemmer sig meget hårdt arbejde.

Det er nemlig skide hårdt arbejde at leve med en krop, der altid gør ondt og er træt,  så jeg har ikke været lige god til at passe på mig selv. Så ja, jeg ser måske brugt og en smule tynd ud, men jeg gør mit bedste.

Har du oplevet at få kommentarer, der rammer fra dine nærmeste?

 

 

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Læs næste indlæg

5 tegn på at jeg nu er New Yorker