Snyd dig til overskud - Hjemmebag

Er du på SU? 25% rabat på træningstøj!

Er økonomien trang, men shoppeglæden stor? Så er det i dag, du skal finde dankortet frem og forkæle dig selv med lækkert træningstøj, der giver dig endnu mere lyst til at svede igennem til sommer. Det er jo som bekendt en almengyldig sandhed, at det mest motiverende verden er nyt tøj. Eller er det bare mig?

Jeg fx. køber gerne en ny kjole øremærket til en bestemt begivenhed, hvor altid senere kan genkalde mig, hvad den er købt til. Det samme gælder faktisk mit træningstøj. Jeg kan stort set altid huske, hvornår jeg har købt eller fået noget bestemt. Der er nemlig noget særligt ved at tage et sæt spritnyt træningstøj på og bare føle sig smækker, lækker og klar til at bevæge kroppen!

I dag (og kun i dag!) har Bootz et sindssygt godt tilbud, som alle på SU med krudt i bagdelen vil elske. Der er nemlig hele 25% på ALT træningstøj HELE dagen! Du finder populære mærker som Kari Traa, Puma, Casall, New Balance, Asics og hvad alle os fine damer er iført på nedenstående billede, Hummel.

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATELINKS

IS3A7216 M164

Kan du godt lide knald på farverne her til sommer, så bør du prøve nogle af disse vilde tights i fede farver, der smyger sig om dine fine ben og sidder godt under hele din træning. De sprælske farver bliver garanteret endnu mere lækre at se på, hvis du er så heldig at få en fin lille summerkulør.

PicMonkey Collagetightsfarver

1. Farverige tights fra Kari Traa finder du HER. 2. Vilde mønstre fra Desigual lige HER. 3. Tights der former dine lår, så du ser lige en tand mere muskuløs ud fra Hummel lige HER

Er du mere til sorte tights, der ikke ‘larmer’ så meget, når du træner? Herunder har jeg fundet de lækreste mørke tights, der giver din bagdel et løft og giver dit træningslook et sjovt twist, selvom de er neutrale i farverne.

PicMonkey Collagemørketight

1. Metallic tights fra Casall finder du HER. 2. Print fra Hummel lige HER 3. Det fineste mønster fra Craft lige HER 4. Lækre runde former fra Asics finder du HER

De fine tights skal naturligvis ikke stå alene, da de færreste orker at træne i sports-bh eller bare bryster, så en top eller to er vist også på sin plads. Jeg har her fundet mine favoritter af træningstoppe, der sidder lækkert – uden at give deller på maven, ryggen eller kravle op under brysterne.

PicMonkey Collagetop

1. Pink Hummel seamless top finder du HER. 2. Blå Kari Traa top finder du HER. 3. Sort/Hvid fra Casall finder du HER og 4. rød fra Puma Sport lige HER

Det er ikke alle, der har det godt med at træne i bare arme, så nogle foretrækker lange ærmer. Personligt har jeg det ganske fint med at træne i stramt og ærmeløst tøj, men jeg har alligevel en del langærmede træningstrøjer hængende i skabet, da det danske sommervejr bare ER lunefuldt, og jeg hader at fryse. Desuden bruger jeg faktisk tit en langærmet træningstop, hvis jeg bare skal slappe af eller have et lækkert søndagslook (ja, jeg snyder mig til at se sporty ud… uden egentlig at have lavet noget den dag).

PicMonkey Collagelang

1. New Balance lyserød trøje med lynløs HER. 2. Min absolutte yndlingsbluse fra Hummel i seamless fit finder du HER. 3. En klassiker fra Kari Traa med fine sommerfarver lige HER. 4. En enkel, men lækker trøje fra The North Face finder du HER

Jeg håber, at jeg har fristet dig til at opgradere din sommer-træningsgarderobe. Hvis du er betænkelig ved at hoppe i stramme toppe eller shorts her til sommer, så har jeg for et par uger siden skrevet lidt om udfordringen ved at træne i shorts. Det kan du læse lige HER

Hav en rigtig dejlig torsdag og husk, at der HELE dagen er 25% rabat på Bootz! Så kan på SU vist også være med…

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Snyd dig til overskud - Hjemmebag