Nicecream med rosiner og kanel

Ja, din mave folder, når du sidder ned. Det skal den.

Nu skal vi alle enten elske alle vores fejl og acceptere vores kroppe præcis som de er eller i gang med alverdens lynkure, hvor vi kan tabe 5 kg. på en uge og blive ‘bikiniklar’. Kan du mærke, hvor træt du bliver bare ved tanken?

Mange kvinder har såkaldte ‘problemområder’, som er et ord flittigt brugt i dameblade. Det er også et ord, som jeg næsten får knopper af at læse. Du har ikke et ‘problemområde’, du har et område på din krop, som du af en eller anden grund ikke bryder dig om. For rigtig mange kvinder, er det maven, der volder usikkerhed. Vi har allesammen en forestilling om, hvordan vores maver ‘burde’ se ud, og det stemmer sjældent overens med virkeligheden. Jeg er selv absolut skyldig her, da jeg har brugt oceaner af energi på at tænke på den mave der.

Men… Uanset hvor slank eller trænet du er, så folder din mave, når du sidder ned. Det gør maver nemlig. Nogle får store folder, nogle får små folder. Hos nogle er folderne bløde og primært fyldt med fedt og hos andre er det primært hud, der skaber folderne. Det hele er ganske naturligt og faktisk også helt ok. Den populære fitnessblogger Anna Victoria postede et billede af sig selv på Instagram, hvor hun havde sixpack på det ene og deller på det andet (spoiler alert; hun sad ned) og skrev “not every angle is your best angle and thats okay”. Det er super fedt, at en meget anerkendt træner, blogger og model gør opmærksom på den slags, selvom det jo egentlig slet ikke burde være nødvendigt.

Har du ikke lyst til at flashe din mave på stranden, i parken eller hjemme i baghaven, skal du naturligvis bare lade vær. Men har du lyst til at svede dagen igennem i en bikini, så er det nogle gange rart lige at stoppe og og kigge rundt på alle de andre. Deres maver folder nemlig også, og de har med garanti mere travlt med at glo på deres egne lår, arme og maver, end på at kigge på dig.

Så nyd din dag i bikini, i flyverdragt eller hvad du har lyst til.

mave

Vil du læse et super skarpt indlæg med glimt i øjet om det at vælge mellem bikini og is? Den seje Nina Q har skrevet en artikel om netop alt det her med bikinihejs til sommer, som du kan læse lige HER

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Nicecream med rosiner og kanel