"Du ser tynd og brugt ud"

Skal du have en personlig træner?

Vil du gerne forbedre din form, måske smide et par kilo og blive stærkere inden sommeren for alvor rammer? Det kan være en god idé at få en personlig træner, hvis du enten er nybegynder indenfor træningsverden eller har trænet på egen hånd, men ikke føler, at du får de resultater, du gerne vil have.

Rigtig mange tonser rundt i træningscentre og føler selv, de giver den max gas, men de ender med at træne forkert, for tungt eller for let og får ikke rigtig noget ud af deres (ofte talrige) svedige timer, samt øger deres risiko for at få en skade. En rimelig lose/lose situation hvis du spørger mig.

Nu har jeg givetvis en krop, der giver mig flere udfordringer end den gennemsnitlige 26-årige, men jeg vil alligevel vove den påstand, at en personlig træner er en pænt god investering for langt de fleste, der gerne vil have effektive træningspas. Derfor handler bloggen i dag om, hvis du skal have en personlig træner.

MIT EGET FORLØB MED MICHAEL KAYSER VAR SPONSERET (INDEHOLDER AFFILIATE)

klartilblog

Min fine bluse kan købes HER, de lækre løbesko finder du HER og mine shorts har jeg fundet HER

Jeg har selv været under vingerne på først den dygtige Amanda Louise, der både hjalp mig med kostplaner og træning, et smut forbi seje Kira Eggers, som fik mig stram i kødet før et photoshoot og senest tilbragte jeg et halvt år med at give den gas sammen med den ret så seje Michael Kayser. Mine tanker om sundhed har ændret sig en del på de to år der er gået, ligesom min krop og mine mål med træningen har ændret sig, men jeg har lært sindssygt meget af alle tre forløb og ville ikke være nogle af dem foruden.

Booker du et forløb hos Michael inden første juni, dvs med opstart i maj, så får du to gratis sessioner smidt oveni, hvilket er værd at overveje, da personlig træning for de fleste unge godt kan være lidt af en udgift i budgettet. Personligt har jeg altid været glad for at have en personlig træner, så jeg opfattede udgiften som en investering i mit helbred, men derfor skader det bestemt ikke med diverse tilbud og rabatter! Du kan læse mere om, hvordan jeg fik råd til en personlig træner på SU lige HER

Før du giver dig i kast med en vælge en personlig træner, er det en rigtig god idé selv at være helt klar over, hvad du gerne vil have ud af din træning. Der er ligeså stor forskel på trænere og deres tilgang til kost, motion og sundhed, som der er forskel på mennesker generelt. Det er så ærgerligt at blive skuffet over et forløb, fordi dine og din træners forventninger ikke matchede. Det er både spild af tid og spild af penge, hvor ingen af jer går glade derfra.

Du kan læse hvilke 10 spørgsmål, jeg mener, du bør stille din personlige træner, før du booker et forløb vedkommende lige HER

Held og lykke med træningen! Giv den gas!

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Julie

  Sikke en fantastisk stærk og inspirerende kvinde du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Tusind tak for den meget søde kommentar Julie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

"Du ser tynd og brugt ud"