Veganske muffins med græskar og daddel topping

Sommer i New York

Der sker noget magisk ved byer, når sommersolen endelig rammer. Alle de mange mennesker, der har gemt sig bag tæpper og stearinlys inde bag deres vinduer, myldrer pludselig ud på gaderne. Stemningen bliver en helt anden. Der er musik i gaderne, alle smiler og byen summer af liv. Jeg elsker den der helt særlige fornemmelse af, at sommeren er på vej. Varmen er lige tilpas, så du kan smide jakken og dine tanker er fyldt med spirrende glæde over alle de sjove ting, du skal lave de næste mange uger.

Sommersol og varme repræsenterer bare en helt særlig form for stemning og glæde. I Danmark kan jeg se på snappen og Instagram, at alle finder deres grill frem, smutter hen til nærmeste havnebad og spiser koldskål med jordbær og kammerjunker til frokost. Ingen af delene kan jeg prale af her i New York, men efter 2 uger med gråvejr og regn, så fandt solen sørme vej til Manhattens gader i går.

Jeg tilbragte en skøn og stille søndag (efter en weekend med lige lovligt meget fest og farver) med at gå en tur med den familie, jeg bor hos og deres hund. Vi slentrede ned ved Brooklyn Bridge, smilede til alle vi mødte på vores vej og endte ved havnen, hvor der er den smukkeste udsigt over Manhattens skyline og frihedsgudinden.

Lige der, midt i mellem familier, hunde, single, kærester og mennesker fra hele verden, nød jeg en frozen yoghurt med knasende drys og mærkede solen på mine kinder. New York er for mange mennesker et stort og larmende sted, hvor du kan shoppe, feste og brænde dit dankort glødende varmt på få sekunder. For mig er New York indbegrebet af muligheder, af drømme og af håb.

nyc1

nyc3

nyc2

Du kan læse mere om, hvad jeg laver her i New York, mens jeg er i praktik for UN Women lige HER og du kan se, hvor jeg bor herovre i mit indlæg, hvor jeg inviterer indenfor i Brooklyn lige HER

 

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Nøj, hvor ser det skønt ud! NYC i solskin er jo fantastisk 😀 Kan man egentlig følge dig på Snapchat eller er videoerne bare nogle du optager for dig selv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Du må meget gerne følge min snapchat Laura 🙂 Jeg hedder anna-warrington 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Veganske muffins med græskar og daddel topping