Ja, din mave folder, når du sidder ned. Det skal den.

Sommerlook til kontoret med 20% rabat

Det vildeste tilbud for alle, der mangler nyt tøj til kontor-garderoben. Asos kører med 20% på ALT (ja, freaking alt!) på deres hjemmeside i døgnet d. 30-31. maj. Du bruger bare kode: YESPLEASE ved din ordre.

Er du sådan en type, der arbejder på kontor og skal overholde en dresscode, kan det være en udfordring at få budgettet til at gå op – især hvis din løn er SU lignende. Du kan læse mine små guides til dresscode på kontoret, når vi snakker kjoler lige HER og skjorter lige HER

Herunder finder du mit bud på et lækkert sommerlook til kontoret, når det skal være friskt og lækkert, men stadig klassisk. (AFFILIATELINKS)

PicMonkey Collagesommer

1. Den fineste blazer i løst snit i sart fersken finder du HER.

2. Er du til det matchende look, kan du vælge bukserne, der passer til sættet lige HER.

3. Er du mere til nederdele ville en fin lys midilængde passer godt til både kontor og sommervejr. HER.

4. En klassisk hvid skjorte med et løst snit, der stadig sidder til om din figur er perfekt til det varme sommervejr, hvor du gerne vil se professionel ud, men have det rart og behageligt, mens du er på arbejde. Du finder denne skjorte lige HER

 

bloglovin_annawarrington
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Ja, din mave folder, når du sidder ned. Det skal den.