Choko/orange trøfler på 10 minutter!

Status på træning i New York

Såå… Får jeg overhovedet trænet her i New York? Det er på tide med en status! Min træning i New York er nemlig meget anderledes, end den var hjemme i Købehavn.

Den store forandring skyldes primært, at min hverdag er meget anderledes delt op herovre i det store æble. Tilbage i København var min hverdag mere fleksibel, da jeg som kandidatstuderende og online skribent med frivilligt arbejde, havde stor frihed til at planlægge min egen dag. Forkælet, i know. Du kan læse et indblik i min hverdag i København lige HER

København trænede jeg et par gange om ugen i Vesterbronx Gym, det fedeste center i København efter min mening, ofte i selskab med min personlige træner, Michael Kayser. Her i New York har jeg faktisk ikke engang et medlemsskab til et fitnesscenter.

Min træning er dog langt fra langt på hylden, da det er vigtigt for mit velvære, at jeg får bevæget kroppen. Det foregår bare ikke med tunge vægte eller tekniske løft, men med min egen krop! Jeg er nemlig begyndt til yoga!

yoga11

(AFFILIAELINKS). Min fine langærmede trøje er fra Hummels Seamless kollektion, som du finder HER 

Her i New York arbejder jeg fuld tid som praktikant for UN Women, hvilket ikke er 35 eller 37 timer, men nærmere 45 timer om ugen. Jeg har dog, efter aftale med min chef, fået lov til at arbejde 40-42 timer om ugen og endda arbejde hjemme én dag hver 14. dag, når jeg skal lave databehandling, der kan laves fra min egen computer. Du kan læse hvordan en typisk dag forløber på en praktik for FN lige HER.

Det lyder måske fjollet for andre, men for mig der lever med en krop, som giver mig mere eller mindre kroniske smerter, er det altafgørende. Jeg havde i starten af praktikken svært ved bare at klare hverdagen, da dagen også byder på 50 min transport hver vej i en stopfyldt metro, hvor der er trapper ved alle stationer.  Det ville igen være småting for mange unge, men ikke for mig.

Derfor er yoga en ideel motionsform for mig lige nu. Den kræver ikke andet end en måtte, en instruktør eller en youtubevideo. På arbejde har de faktisk faste yogahold i frokostpausen, som man kan melde sig på. Det er en stor luksus, som jeg gerne benytter mig af. Derudover er mange af de andre praktikanter bidt af yoga, så vi mødes ind i mellem og laver yoga sammen i smukke omgivelser, såsom Central Park.

yoga2

(AFFILIAELINKS). Mine lækre tights sponserede Hummel på Skanderborg sidste år. Se lignende smækre sorte tights HER

Har du gået til yoga?

bloglovin_annawarrington
   

2 kommentarer

 • Michelle

  Det lyder virkelig fedt med yoga i frokostpausen – og ligeledes at kunne gøre det i weekenden i parken. Jeg har selv været til et par gratis pilates timer på uni. Jeg synes, det er sjovt at arbejde med styrke på en anden måde end blot at løfte tungt :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Warrington

   Fedt med pilates på uni! Det lyder ret genialt i mine ører, da jeg også er glad for pilates 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Læs næste indlæg

Choko/orange trøfler på 10 minutter!